Άγιος Παντελεήμονας: Από αιμορραγία ο θάνατος της 46χρονης Κουβανής τρανς – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης τρανς κουβανικής καταγωγής που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Δευτέρας 10/7 σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι ο θάνατος της γνωστής ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας επήλθε από αιμορραγία.

Άγιος Παντελεήμονας: Βασανιστικός ο θάνατος της 46χρονης τρανς – Οι περίεργες αμυχές στην πλάτη και τα σενάρια για το κίνητρο της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δολοφόνος της κατάφερε 10 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, το κεφάλι και το στήθος της. Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι το όπλο της δολοφονίας δεν είναι μαχαίρι, αλλά κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν ψαλίδι ή κάποιο κομμάτι από γυαλί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Άγιος Παντελεήμονας: Τι εξετάζουν οι αρχές για την δολοφονία της 46χρονης τρανς

Γεμάτο αίματα το σπίτι της

Η 46χρονη Άννα Ιβάνκοβα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της, χθες. Η σπιτονοικοκυρά της, που ήθελε να εισπράξει το ενοίκιο, την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

Ωστόσο, επειδή η 46χρονη Άννα ήταν πάντα τυπική στις πληρωμές, η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε. Μετέβη στο διαμέρισμα και αφού κανείς δεν απαντούσε στην πόρτα, άνοιξε με τα δεύτερα κλειδιά. Εντόπισε την 46χρονη τρανς γυμνή, μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία.

Άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα – 46χρονη τρανς εντοπίστηκε μαχαιρωμένη μέσα σε διαμέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα είναι γεμάτο αίματα. Σε  όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

Τα σενάρια για το κίνητρο του δράστη

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά η σορός της 46χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη. Έτσι οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε πριν από ημέρες.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ που προσπαθεί να ρίξει φως στα κίνητρα της δολοφονίας και να εντοπίσει τον δράστη. Το βασικό σενάριο που ερευνάται αυτή την στιγμή είναι το κίνητρο να είναι ερωτικό και να σχετίζεται με την εργασία της. Η 46χρονη, εργαζόταν ως χορεύτρια στο γνωστό μπαρ «Koukles Club Athens»,  ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δούλευε και σε στούντιο.  Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών πάντως, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε αυτή τη φάση. Γι’ αυτό και θα λάβουν καταθέσεις από άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος, βάζοντας παράλληλα στο μικροσκόπιο τις επαφές που είχε η Άννα πριν από τη δολοφονία της.

Το σενάριο της ληστείας φαίνεται πως απομακρύνεται, καθώς το σπίτι είναι μεν αναστατωμένο, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί να λείπει κάτι από μέσα.  Η 46χρονη πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Ήταν γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ