Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς – Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων – ΦΩΤΟ αναγνωστών

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων. Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στις εθνικές οδούς.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στις εθνικές οδούς , λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Στην Αθηνών – Λαμίας η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο ρεύμα εισόδου.

Από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών.

Στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr καταγράφεται το μποτιλιάρισμα που επικρατεί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα:

Λαμία

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο ύψος της Υλίκης με τους οδηγούς να χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή.

Υλίκη

Υλίκη

Στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Κορίνθου, από την αρχαία Κόρινθο η κίνηση είναι πυκνή. Εντονότερα προβλήματα εντοπίζονται μετά τα διόδια Καλαμακίου και στην Κακιά Σκάλα.

Δείτε LIVE την κίνηση

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ