Τρόμος για παρέα στον Κεραμεικό – Τους απείλησαν με μαχαίρι και λήστεψαν 20χρονο

Συνελήφθησαν 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, στον Κεραμεικό για ληστεία κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή 

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 20χρονος στον Κεραμεικό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 30 Οκτωβρίου. Μια ομάδα ατόμων προσέγγισε μια παρέα τριών ατόμων -20 και 21 ετών – και με χρήση σωματικής βίας και απειλή χρήσης μαχαιριού, άρπαξαν από τον 20χρονο το κινητό του και το ρολόι του. Επίσης, με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν να πάρουν το κινητό από τον 21χρονο φίλο του.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στο σημείο, και έπειτα από έρευνα εντόπισαν τέσσερις από τα μέλη της συμμορίας, που αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, λίγη ώρα μετά, 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι (14, 15, 19 και 20 ετών).  Κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία, εξύβριση και απειλή, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων, συνεχίζονται.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ