Αφιερωμένη στη μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Δότη Μυελού των Οστών

Μαριάννα Bαρδινογιάννη

Στη μνήμη της Ιδρύτριας και Ισόβιας Προέδρου του, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, αφιερώνει το Σωματείο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, που τιμάται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, συνεχίζουμε το σπουδαίο έργο που εκείνη ξεκίνησε και οραματίστηκε, έτσι ώστε «να μην υπάρχει ούτε ένας ασθενής για τον οποίο δεν υπάρχει συμβατός δότης» (Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη).

Σύμμαχος μας στον αγώνα για ελπίδα και ζωή, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία που από πρώτη ημέρα δημιουργίας τoυ Σωματείου μας (2012) έχει αγκαλιάσει και γιγαντώσει το έργο μας:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, το Σωματείο μας πραγματοποιεί και φέτος μια σειρά από δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα με στόχο την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας γύρω από το σπουδαίο αυτό θέμα και την εγγραφή νέων δοτών.

Οι δράσεις έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας και ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο. Ανάμεσα τους σημειώνουμε:

Στη δράση συμμετέχουν και η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) με εγγραφές και από το δικό της περίπτερος, όπως και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Παλμός 96,5», με μηνύματα και εγγραφές μέσα από το γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (καθημερινά 10.30-13.00)

Σε αυτό τον αγώνα για ζωή σας θέλουμε όλους κοντά μας!

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών:

Μέσα από το site μας www.oramaelpidas.gr

Και μέσα από τους λογαριασμούς μας στα social media:

Facebook, Instagram: @oramaelpidas

Γίνε και εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή!

Exit mobile version