Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο πατέρας τους ήταν κακοποιητικός, είχε γίνει καταγγελία» – Τι αποκαλύπτει φίλη της μητέρας

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου από τον ίδιο τον αδελφό του, στη Νέα Σμύρνη. Το φρικτό έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης (26/12) στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρίσκονταν ο 18χρονος δράστης με την σύντροφό του, το θύμα, η μητέρα τους και η γιαγιά τους.

Με αφορμή μία μπλούζα, ξέσπασε ένας άγριος καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με τον 18χρονο να κυνηγά τον αδελφό του μέσα στο σπίτι σε κατάσταση αμόκ και να τον «καρφώνει» με ψαλίδι στο στήθος. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες που επικαλείται η εκπομπή T-Live στον Alpha, τα δύο αδέλφια φαίνεται πως είχαν υποστεί κακοποίηση από τον πατέρα τους στο παρελθόν, ενώ η μητέρα τους είχε κάνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία και είχε χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών.

Η μητέρα και η γιαγιά προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τα θέματα διαχείρισης θυμού του 18χρονου και τα βίαια ξεσπάσματά του. Τα παιδιά φαίνεται πως δεν στηρίχτηκαν ψυχολογικά, ενώ οι γείτονες καλούσαν συχνά την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν.

«Ήταν κι άλλο ένα σκηνικό που είχε γίνει, πάλι για μία φανέλα. Αλλά ήταν αλλιώτικα τότε, μόνο με λόγια», λέει μάρτυρας στην εκπομπή. Ένας γείτονας σημειώνει πως «για τον Αύγουστο δεν γνωρίζουμε ακριβώς, είχαμε κλήση. Πάλι κυνηγιόντουσαν τα παιδιά» και αναφέρει ότι τότε είχε έρθει η αστυνομία. «Τσκακωνόντουσαν με σιδερογροθιές και νομίζω ένα μαχαιράκι, σουγιά», περιγράφει ένας άλλος μάρτυρας.

Μία φίλη της μητέρας, μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε ότι ο πατέρας των δύο αδελφών «ήταν βίαιος» και επιβεβαιώνει ότι η μητέρα είχε καταγγείλει τον πατέρα για κακοποιητική συμπεριφορά. Όπως λέει, τα παιδιά έτρωγαν ξύλο από τον πατέρα τους και δεν πήγαιναν σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ