Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος κυνήγησε τον αδελφό του για να τον «καρφώσει» με το ψαλίδι – Οι εφιαλτικές στιγμές πριν από την δολοφονία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο 16χρονος στην προσπάθειά του να σωθεί από τον ίδιο του τον αδελφό, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από τον καβγά που είχαν μεταξύ τους για μία μπλούζα. Ο 16χρονος επιχείρησε να κρυφτεί στο σαλόνι ώστε να γλιτώσει, ωστόσο ο 18χρονος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να του «καρφώσει» το ψαλίδι στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (26/12), όταν το θύμα με τον δράστη, βρίσκονταν στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα τους, την γιαγιά τους, και τη σύντροφο του 18χρονου αδελφοκτόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, περίπου στις 19:30 ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών για μία μπλούζα, ωστόσο κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα πάρει η κατάσταση.

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας τους και της γιαγιάς τους να ηρεμήσουν τα δύο αδέλφια, οι δυο τους άρχισαν να χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές ο ένας τον άλλον. Ο καβγάς κλιμακώθηκε, και ο 18χρονος αφού βρήκε ένα ψαλίδι στην κρεβατοκάμαρά τους, άρχισε να κυνηγάει τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι, κλείνοντας την πόρτα προκειμένου να σώσει την ζωή του.

Ο 18χρονος δράστης, κατάφερε να ανοίξει την διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και τότε, «κάρφωσε» το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου. Η σύντροφος του αδελφοκτόνου κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σπίτι, με το πλήρωμα να μην χάνει χρόνο και να «πέφτει» πάνω από το θύμα, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το ψαλίδι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα

Στο σημείο έφτασε περίπου στις 20:45 η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τον 16χρονο νεκρό στο πάτωμα της κουζίνας. Στην κρεβατοκάμαρα, εντοπίστηκε το ψαλίδι με τον οποίο σκότωσε τον αδελφό του ο 18χρονος, στην αιχμή του οποίου υπήρχε καστανέρυθρη ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η μητέρα και η γιαγιά των δύο παιδιών αρχικά επιχείρησαν να παραπλανήσουν τις Αρχές, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για ατύχημα και πως δεν υπήρχε εμπλοκή κάποιου προσώπου, ωστόσο όταν οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, κατέθεσαν ενώπιον των αστυνομικών τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Σημειώνεται πως ο 18χρονος αδελφοκτόνος θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ