«Έρωτας φυγάς»: Σε τελικό στάδιο το deal του ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου θέτει τον στόχο να ενισχύσει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με τη σειρά εποχής, «Έρωτας φυγάς». Στον αέρα και τα παλιά επεισόδια, στο ΑΝΤ1+.

Mια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης «ψήνεται» με επίκεντρο τη σειρά «Ερωτας φυγάς». Μετά το οριστικό τέλος από το Open την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, η σειρά βρίσκεται σε τελικό, αλλά όχι οριστικό στάδιο συζητήσεων με τον ΑΝΤ1. Αν η συμφωνία «κλειδώσει», θα είναι η πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά που μια σειρά ξεκινά τη σεζόν σε ένα κανάλι και μετακινείται αυτούσια και… αύτανδρη στη συχνότητα άλλου τηλεοπτικού σταθμού! Η συμφωνία που βρίσκεται στα σκαριά είναι τριμερής και αφορά τον ΑΝΤ1, το Open και την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει η Reallife το μόνο δεδομένο είναι το οριστικό τέλος της σειράς «Ερωτας φυγάς» στο 71ο επεισόδιο, αντί για τα 110 για τα οποία είχε υπογραφεί συμφωνία. Λόγω της μεγάλης οφειλής του Open προς την εταιρεία παραγωγής, η οποία φέρεται να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ, το Open διέκοψε νωρίτερα τη μετάδοση για να μη συσσωρεύει και άλλες οφειλές, ενώ ο ΑΝΤ1 μπήκε σφήνα για να αναλάβει τη σειρά από το 72ο επεισόδιο και μετά. Στόχος του σταθμού είναι να πάρει τα δικαιώματα των προηγούμενων επεισοδίων, καθώς και να κλείσει deal για τα καινούργια. Ακόμα, όμως, δεν είναι σαφής ο χρονικός ορίζοντας.

Η εταιρεία παραγωγής επιθυμεί προέκταση πέραν των 110 επεισοδίων με οψιόν για τρίτο κύκλο, ενώ ο ΑΝΤ1 κινείται με πιο προσεκτικά βήματα, αρχικά μέχρι το 110ο επεισόδιο, με μετάδοση δύο φορές την εβδομάδα, και μετά… βλέπουμε. Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τα δικαιώματα των προηγούμενων κύκλων, το Open δεν θα μπορεί να παίζει επαναλήψεις της σειράς εποχής, ενώ θα πρέπει να κατεβάσει και το σύνολο των επεισοδίων που βρίσκονται ακόμα «φορτωμένα» στο site του. Τα επεισόδια που έχουν μεταδοθεί στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ερωτας φυγάς» θα «ανέβουν» στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Πότε θα δούμε τη συνέχεια της σειράς εποχής και τι αλλαγές θα φέρει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αν τελικά ευοδωθεί το deal;

Ο ΑΝΤ1 θα πιάσει το νήμα της ιστορίας από το 72ο επεισόδιο, με στόχο αυτό να γίνει από τα μέσα Ιανουαρίου. Η πρεμιέρα, ωστόσο, ενδέχεται να μη συμπέσει με τη επαναφορά όλων των σειρών μετά το διάλειμμα των εορτών κα να πάει τελικά για λίγο αργότερα. Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για ριζικές αλλαγές στην prime time του ΑΝΤ1 με την έλευση της σειράς «Ερωτας φυγάς», κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Η «Μάγισσα», που επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, παραμένει αμετακίνητη στη θέση της στο slot τω 21:00 και για τρία επεισόδια την εβδομάδα. Αντίστοιχα, στη θέση τους αναμένεται να συνεχίσουν και ο «Πρώτος από εμάς» και το «Μετά τη φωτιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται στον ΑΝΤ1 θέλει τη σειρά «Ερωτας φυγάς» να αξιοποιείται για να ενισχύσει την prime time του Σαββατοκύριακου, με μετάδοση κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00. Η απόφαση του ΑΝΤ1 να μην προχωρήσει με το «Your face sounds familiar» στο β’ μισό της τρέχουσας σεζόν αφήνει ελεύθερο το πεδίο για την είσοδο άλλων προϊόντων, με τη σειρά «Ερωτας φυγάς» να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ