Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά τους

Οικογενειακά θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δίνει τις ευχές του μέσω της «Realnews», ενώ αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό βήμα του, που τον φέρνει ξανά πρωταγωνιστή στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Στην καρδιά των Χριστουγέννων, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά στη Realnews για τα σχέδιά του, αλλά και για το πώς περνάει αυτές τις γιορτινές ημέρες με τη Δέσποινα Βανδή.

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου και με το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα ταξιδέψουμε σε κάποιο προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

Εδώ και δύο χρόνια η σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τις ζωές και των δύο. Ζουν έναν φλογερό έρωτα και, με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που έχουν οι απαιτητικές καριέρες τους, στηρίζουν ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνος έχει ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δώσει το «παρών» σε κάποια συναυλία της αγαπημένης του, κάτι που έχει κάνει και εκείνη αντίστοιχα, προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφό της.

Το πιεσμένο πρόγραμμα των εορταστικών εμφανίσεων της Δ. Βανδή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στον Βοτανικό αλλά και τα γυρίσματα του Β. Μπισμπίκη για τη δημοφιλή σειρά «Σασμός» θα κρατήσουν στην Αθήνα το ζευγάρι, τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Βασίλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, λίγο πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς, αποκαλύπτει στην «R» το επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

«Αυτό το διάστημα βρίσκομαι ακόμα στη διαδικασία των γυρισμάτων του “Σασμού”. Σύντομα όμως θα ολοκληρωθούν, γιατί πρέπει να βρω χρόνο να ξεκινήσω το επόμενο επαγγελματικό μου εγχείρημα. Από το νέο έτος θα μπω στη διαδικασία προβών, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι παραπάνω… Υπολογίζουμε πως τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο», δηλώνει. Ο Β. Μπισμπίκης, λοιπόν, θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Οικονομίδη, μετά την ταινία η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», στην έκτη ταινία του σκηνοθέτη που θα έχει τίτλο «Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι» και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2025.

Και μπορεί επί προσωπικού η συνθήκη να είναι ιδανική για τον Β. Μπισμπίκη, έχοντας όμως υψηλή κοινωνική ενσυναίσθηση ο ηθοποιός καταθέτει τη δική του αγωνία για το νέο έτος: «Η ευχή μου για το 2024 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα. Δυστυχώς, ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε στον αγώνα του για επιβίωση δεν αντιδρά στον πόλεμο και στην έξαρση της βίας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ