Αχαρνές: Γνωστός τραγουδιστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ένας 19χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, το τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την κάβα, όπου εργάζονται.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Από το περιβάλλον του τραγουδιστή επισημαίνουν πως το τροχαίο συνέβη όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από παράπλευρο δρόμο, παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στο όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους, που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση. Νοσηλεύεται κι αυτός στο νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε η γυναίκα συνοδηγός που επέβαινε στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές τους αναζητούν.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US, ενώ η τελευταία του εμφάνιση στο σόου ήταν το Σάββατο (9/3) με την Δώρα Παντελή.

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε την ώρα που το τρίτο εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες παραβίασε το STOP, φαίνεται να σταματάει λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος. Δύο άτομα κατεβαίνουν, προσπαθούν να δουν τι έχει συμβεί και λίγο μετά απομακρύνονται από το σημείο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ