Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο γνωστού Dj από ηλεκτροπληξία – H τελευταία ανάρτησή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού Dj Αντώνη Καραγκούνη, από ηλεκτροπληξία. Ο 48χρονος, που ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, ενώ ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματα για να παίξει μουσική, τον χτύπησε το ρεύμα, έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε στο κεφάλι. Για το τραγικό περιστατικό, διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον 48χρονο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, το βράδυ της Τρίτης προσήχθησαν τέσσερα άτομα για να καταθέσουν, ενώ το μπαρ σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα. Προανάκριση για την ακριβή αιτία του θανάτου του διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Ποιος ήταν ο Dj Antonio

Ο Αντώνης Καραγκούνης αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά 30 χρόνια. Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dnacefloor. Παράλληλα, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά, με μεράκι, να παίζουν μουσική. Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένο να παίξει μουσική σε γνωστό Beach Bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το πάρτι είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων, όμως δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Η τελευταία ανάρτησή του

Τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του είχε κάνει ένα story στο Ιnstagram που αφορούσε στο ζώδιό του. “Η αντοχή τους στον πόνο κυμαίνεται από πολύ χαμηλά σε πραγματικά υψηλά επίπεδα” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανάρτηση που είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου. “Χτύπα κι άλλο θα τ’ αντέξω” έγραψε ο 48χρονος…

Στο αμέσως προηγούμενο story σχολίαζε τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ