Γλυκά Νερά: Απαντήσεις από την άρση του τραπεζικού απορρήτου – Νέες καταθέσεις μαρτύρων

Δύο μήνες συμπληρώνονται σήμερα από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το κίνητρο που οδήγησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να σκοτώσει τη νεαρή μητέρα. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες και απαντήσεις γύρω από τα κενά στο παζλ της δολοφονίας, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα και Ντέιβιντ Κράουτς, προσπαθούν να ρίξουν φως μαζί με τους δικηγόρους τους στις φήμες που υπήρχαν για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, αναμένεται ο ανακριτής να έχει στα χέρια του τα τραπεζικά στοιχεία στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για όλες τις κινήσεις των χρημάτων σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμού που είχε ο συζυγοκτόνος στο όνομά του, κάτι που επιθυμεί και η οικογένεια της Καρολάιν. Η οικογένεια δεν πείθεται ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αυτό που επικαλείται ο δολοφόνος.

Η μυστηριώδης 40χρονη και η σχέση της με τον συζυγοκτόνο

Πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα που διατηρούσε πολυετή επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο. Κι ενώ οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά της, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για εκείνη είναι ότι προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου και αρνείται ότι έχει σχέση, όχι με τον πιλότο, αλλά με τη δολοφονία της Καρολάιν. Αυτό που εξετάζεται είναι κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη που προκλήθηκε στις σχέσεις του 32χρονου με τη σύζυγό του. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την “On Time”, δεν έχει διευκρινιστεί εάν η σχέση του συζυγοκτόνου με τη 40χρονη ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική, ούτε αν η συγκεκριμένη γυναίκα έχει κληθεί για κατάθεση από τον ανακριτή. Την ίδια ώρα ερωτήματα προκάλεσε η στάση της μυστηριώδους 40χρονης, όταν σε επικοινωνία που προσπάθησαν να έχουν μαζί της οι δημοσιογράφοι, εκείνη τους παρέπεμψε στον νομικό εκπρόσωπό της. Ο νομικός εκπρόσωπος με τη σειρά του αρκέστηκε να πει ότι η γνωριμία της με τον Αναγνωστόπουλο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Νέες καταθέσεις μαρτύρων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, θα κληθούν μάρτυρες για νέες καταθέσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων και η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, η κ. Μυλωνοπούλου, η οποία δεν έχει καταθέσει στον ανακριτή. Θα υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα καταθέσουν στον ανακριτή, και κάποιοι μάρτυρες που έχει προτείνει ο συζυγοκτόνος από τη δική του πλευρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ