Γλυκά Νερά: Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ρήξη για τη δουλειά του συζυγοκτόνου

Αρκετά ερωτήματα προκύπτουν και παραμένουν μέχρι στιγμής αναπάντητα για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, από τη συγκέντρωση των δεδομένων σε συνδυασμό με το ημερολόγιο του θύματος προκύπτει ότι υπήρχε πλήρης ρήξη στη σχέση του ανδρόγυνου από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά “σκοτεινά” σημεία.

Η Καρολάιν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε υποστηρίξει πως κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, πιθανόν σε σχέση με το ωράριό του ή τις αιφνιδιαστικές πτήσεις που είχε. Ίσως σύντομα υπάρξουν άτομα που θα καταθέσουν και θα επιβεβαιώσουν αυτό το σενάριο. Ταυτόχρονα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε ενδοοικογενειακή ρήξη, αλλά και ευρύτερα προβλήματα, όπως για παράδειγμα με τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που υποστήριξε ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της και ότι το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης φαίνεται να υπήρχαν και ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως για παράδειγμα ποιος συνεισφέρει περισσότερο για τις ανάγκες της οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ