Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πνευματικός αδελφός της Καρολάιν – Τι λέει για τη μικρή Λυδία

Μόνο χαμόγελα και όμορφες παιδικές στιγμές έχει να θυμάται από την άτυχη Καρολάιν ο Άγγελος. Κατάγεται από τις Φιλιππίνες και νονά του είναι η Σούζαν, η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Συγκλονισμένος και εξοργισμένος, μιλώντας στο MEGA ξεσπά για τον δολοφόνο της πνευματικής του αδελφής: «Θυμός, πολύ θυμός και μίσος βασικά. Το είχα υποψιαστεί από την αρχή ότι ο σύζυγος της ήταν πίσω από τη δολοφονία. Η στάση του και η συμπεριφορά του τον πρόδωσαν».

Ο ίδιος μιλά για τη μικρή Λυδία και δηλώνει σίγουρος πως η νονά του θα μεγαλώσει σωστά το παιδί της κόρης της που από τη μία μέρα στην άλλη βρέθηκε χωρίς κανένα γονιό.

«Η νονά Σούζαν σίγουρα θα νιώθει πολύ προδομένη. Σοκαρισμένη, πληγωμένη, χαροκαμένη. Δεν το περίμενε από τι έχω μάθει. Ξέρω τη νονά και θα τη μεγαλώσει σωστά και όπως πρέπει» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος έμαθε από την τηλεόραση τη σοκαριστική είδηση της δολοφονίας της 20χρονης. Εκείνα τα λεπτά ήταν εφιαλτικά. Ακόμη και σήμερα είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι η Κάρολ, όπως τη φώναζε, έχει φύγει. Αποκαλεί τον 33χρονο συζυγοκτόνο “ψυχρό άνθρωπο” και εύχεται να καταδικαστεί.

Η τελευταία επικοινωνία με την Καρολάιν

Όπως υποστηρίζει ο Άγγελος η Καρολάιν ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν ανοιγόταν εύκολα. Μόλις δύο μήνες πριν, ήταν και η τελευταία τους επικοινωνία, κατά την οποία φαινόταν προβληματισμένη και αγχωμένη.

«Η αγκαλιά που έδωσε στην πεθερά του, ήταν μαχαίρι στην καρδιά όλων» υπογράμμισε τέλος αναφερόμενος στη σκηνή λίγο πριν από τη σύλληψή του στο κοιμητήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ