Γιάννης Μαρακάκης για Γλυκά Νερά: Την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που έχει σοκάρει το πανελλήνιο αναφέρθηκε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο MEGA.

“Αυτό το οποίο εξετάζεται και για αυτόν τον λόγο είναι πλέον προσωρινά κρατούμενος, είναι αν είναι επικίνδυνος για τέλεση άλλων πράξεων ή για να διαφύγει μέχρι να έρθει σε δίκη” τόνισε ο δικηγόρος διευκρινίζοντας πως “αν ο δράστης οδηγήθηκε εκεί από ένα ερέθισμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού θα εξεταστεί στο ακροατήριο και όχι τώρα”.

Aπαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή τρίτου προσώπου ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε: «Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα τέτοια μέρα πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις».

Δείτε το βίντεο του MEGA

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός που έκανε εντύπωση στον ίδιο, πώς δηλαδή ο 33χρονος κατάφερε να βγει μπροστά στις κάμερες με τόσο συγκροτημένο λόγο έπειτα απ’ όλα αυτά που υποστήριζε ότι έζησε.

“Αυτή η απόκοσμη εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν τόσο ψύχραιμος και τουλάχιστον από τα δεδομένα που έχουν τεθεί υπόψιν μας φαίνεται ότι υπήρχε και κάποια προετοιμασία για ό,τι συνέβη, η οποία δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα -ίσως οι Αρχές το ξέρουν- αν ήταν μιας ημέρας ή λίγων ωρών ή αν ήταν εβδομάδων ή μηνών… δείχνει ότι δεν είναι κάτι τυχαίο” “Λείπουν πολλά πράγματα από το παζλ. “Τώρα αν από το παζλ λείπουν και πρόσωπα, είτε ως κίνητρα είτε ως συμμέτοχοι είτε ως συνεργοί, θεωρώ ότι η Αστυνομία έχει κάνει άψογη δουλειά», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ