Σάλος μετά την παραδοχή Πολάκη ότι δεν έχει εμβολιαστεί – “Τώρα δεν έχει νόημα” – ΦΩΤΟ

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, στις οποίες αναφέρεται στα εμβόλια, τα μονοκλωνικά αντισώματα και τη διαχείριση της πανδημίας.

Πολάκης: Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα – Τώρα δεν έχει νόημαΜε σχόλιό του στο Facebook, o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παραδέχθηκε ότι δεν έχει εμβολιστεί ακόμα και τονίζει ότι θα αποφασίσει τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο για το ποιο εμβόλιο θα κάνει με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές. “Τώρα δεν έχει νόημα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης. Γεωργιάδης: Είναι ο εκπρόσωπος κατά του εμβολιασμούΟ υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «εκπρόσωπο των εναντίον του εμβολιασμού», τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ανέχεται «για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών».

Σκέρτσος: Αρνητής του εμβολιασμού o Πολάκης «Ας σταθούμε λίγο κι ας σκεφθούμε πως θα πήγαινε η εθνική εμβολιαστική εκστρατεία αν στη θέση του Υπουργού Υγείας είχαμε έναν αρνητή του εμβολιασμού κατά της COVID», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, o υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος. Πολάκης: Κύριε Σκέρτσο έχουμε δρόμο ακόμα με την πανδημία…ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟΟ Παύλος Πολάκης δεν άργησε να απαντήσει στον Άκη Σκέρτσο. Με ανάρτησή του στο Facebook, o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε τι ακριβώς θα έκανε αν ήταν αυτός στη θέση του Βασίλη Κικίλια.

Πελώνη για Πολάκη: Επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ“Ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος εκφράζει επιφυλάξεις για τα εμβόλια.

«Ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Πολάκης επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά αυτό που έχει καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευτυχώς, δεν θα το μάθουμε ποτέ» καταλήγει η κ. Πελώνη. ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ας απαντήσει για το φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca«Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη.

«Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ότι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.Νέα Δημοκρατία: Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ;«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη. Καλούμε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος επίσης τον κάλυψε χθες στη Βουλή, να απαντήσει ξεκάθαρα: Συστήνουν στους κάτω των 60 να μην εμβολιάζονται ή λέει ανοησίες ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας; Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ; Όσο συνεχίσει να κρύβεται ο κ. Τσίπρας, υιοθετεί τη δημόσια σύσταση Πολάκη να μην εμβολιάζονται οι κάτω των 60, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι Τσίπρας= Πολάκης και ότι οι Έλληνες είχαν άγιο στις 7 Ιουλίου του 2019!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ