Αγία Μαρίνα: Αναβολή στη δίκη των δύο κατηγορούμενων για την επίθεση στην 26χρονη

της Άννας Κανδύλη

Αναβλήθηκε η υπόθεση των δύο κατηγορούμενων πακιστανικής καταγωγής, οι οποίο κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε βάρος 26χρονης. Συγκεκριμένα αφαίρεσαν την μπλούζα της λουόμενης στην Αγία Μαρίνα, ενώ την βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου, για να καταθέσει η παθούσα.

Είχε προηγηθεί η απολογία των δύο κατηγορούμενων οι οποίοι υποστήριξαν: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε”.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Αθωωτική ήταν πρόταση του εισαγγελέα και για τους δύο κατηγορούμενους.

Η 26χρονη περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε το απόγευμα της Κυριακής και υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι παρόλο που το περιστατικό συνέβη σε μία παραλία γεμάτη με κόσμο, κανείς από τους παριστάμενους δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. “Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…”, τονίζει μιλώντας στο mega. Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, η 26χρονη αναφέρει: “Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άνδρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο”. Στη συνέχεια, αναφέρει πως οι άνδρες όρμησαν προς το μέρος της και της έσκισαν την μπλούζα, μεταδίδοντας live την επίθεση. “Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο”, επισημαίνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ