Γλυκά Νερά: Ψάχνουν και στην Κρήτη για τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Οι Αρχές έχουν ενεργοποιήσει ένα τεράστιο δίκτυο πληροφόρησης και εντός των κύκλων των φυλακών, όπως στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ. να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα στις φυλακές, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Φαίνεται ότι δύο είναι κυρίως οι αλλοδαποί που έχουν αποφυλακιστεί από την Αλικαρνασσό μέσα στο ελεγχόμενο χρονικό διάστημα και έχουν απασχολήσει για βίαια εγκλήματα.

Ο ένας από τους δύο είναι Γεωργιανός και η περίπτωση του φέρεται να κεντρίζει περισσότερο την προσοχή των Αρχών. Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Αρνείται την εμπλοκή του ο Γεωργιανός – Η ληστεία στο Πικέρμι

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε την Τρίτη ο 43χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, μέσα στο σπίτι τους στο Πικέρμι και εξετάζεται τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο 43χρονος πήγε αρχικά στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια εις βάρος του και στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνεται ότι το μεσημέρι της 14ης Μαΐου εντοπίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα. Συνελήφθη τότε από αστυνομικούς για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών-επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη χώρα. Χθες το απόγευμα, ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος. Σημειώνεται, πάντως, ότι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη ληστεία μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ