Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. 36χρονος Γεωργιανός που εμπλέκεται σε ληστεία στο Πικέρμι – Αναζητούν απαντήσεις στα κινητά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η σύλληψη ενός ποινικού από τη Γεωργία στον Έβρο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Όπως αποκάλυψε το MEGA, στην προσπάθεια διαλεύκανσης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας θα εξετάσουν την τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχαν προκύψει, κυρίως από ανάλυση DNA, ο συγκεκριμένος κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής εισβολής, στις 7 Μαρτίου, σε σπίτι στο Πικέρμι. Τότε είχαν δέσει και χτυπήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων λίγο πριν, αλλά και μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων.

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχει μπει και ο πληροφοριοδότης της συμμορίας, αφού εκτιμούν ότι κάποιος ενημέρωσε την σπείρα για ύπαρξη μετρητών στη μεζονέτα και για αυτό επέλεξαν να εισβάλουν όταν ήταν μέσα το ζευγάρι, έτσι ώστε να τους υποδείξει που έχουν κρύψει τα χρήματα.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο εν λόγω ληστής είναι το “κεφάλι” μιας ομάδας 5 Γεωργιανών οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ληστεύουν σπίτια στη βορειοανατολική Αττική. Μάλιστα τότε, ο 36χρονος φέρεται να είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, στην προσπάθεια εμπρησμού ενός από τα αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις.

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του πιλότου για την Καρολάιν: Για πάντα μαζί – Καλό ταξίδι αγάπη μου

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε την αδικοχαμένη Καρολάιν. Συγκεκριμένα ο πιλότος ελικοπτέρων ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους σε θέρετρο της Πορτογαλίας, την οποία συνόδευσε με επτά μόνο λέξεις, που συγκλονίζουν.

“Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου”, έγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ