Γλυκά Νερά: Οι τρεις λόγοι που καθιστούν ύποπτο τον Γεωργιανό που έχει προσαχθεί

Ύποπτος για τη ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά και στοίχισε τη ζωή στην 20χρονη θεωρείται ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, όταν ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 36χρονος είναι ύποπτος για τρεις λόγους. Πρώτον, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου “κοντού”, ο σύζυγος της Καρολάιν. Δεύτερον, η αστυνομία θεωρεί ύποπτο το γεγονός ότι ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης. Και τρίτον, είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος συμμορίας που πριν από περίπου δυο μήνες είχε διαπράξει ληστεία με ιδιαίτερη βιαιότητα, σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Μία υπόθεση που παρουσιάζει ομοιότητες μ’ αυτή στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στην περιοχή για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ