Γλυκά Νερά: Η νέα κατάθεση του 32χρονου και η συνομιλία με τον Χρυσοχοΐδη – Πώς θα προσδιορίσουν την εθνικότητα των δραστών

Νέα κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, δίνει ο 32χρονος πιλότος, σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης, αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών και να δώσει διευκρινίσεις που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών του βάρβαρου εγκλήματος και στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του star, στα γραφεία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και είχαν μία συνομιλία, κατά την οποία ο υπουργός εξέφρασε στον 32χρονο τη λύπη του για τον χαμό της 20χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βασικός στόχος των αστυνομικών είναι να προσδιορίσουν την εθνικότητα των τριών δραστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, βασάνισαν και σκότωσαν την 20χρονη μητέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πιλότος ελικοπτέρων θα κληθεί να ακούσει συνομιλίες από σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες: αλβανικά, ρομανί, ρωσικά και γεωργιανά, μήπως με αυτό τον τρόπο “ξεκλειδώσει” η μνήμη του και καταφέρει να αναγνωρίσει την γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει αναφέρει στην κατάθεσή του, πως οι δύο ψηλοί δράστες μιλούσαν μεν καλά ελληνικά, ωστόσο, δεν φαίνεται να ήταν Έλληνες. Οι δύο αυτοί κακοποιοί κρατούσαν πιστόλι και περίστροφο, ενώ ο τρίτος που είχε αναλάβει και την περιφρούρηση της 20χρονης μητέρας κρατούσε πιθανόν μαχαίρι. Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν δεδομένο ότι οι τρεις δράστες είχαν και τέταρτο συνεργό, ο οποίος τους περίμενε στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν έπειτα από την εισβολή στο σπίτι της άτυχης οικογένειας. Ο 32χρονος πατέρας του 11 μηνών βρέφους έχει δηλώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των αστυνομικών. Στο μεταξύ, αύριο το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ