Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείχνουν φωτογραφίες από αποφυλακισμένους και αδειούχους κακοποιούς στον σύζυγο της Καρολάιν

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών βρίσκεται από το πρωί ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από αδίστακτους κακοποιούς στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι αστυνομικοί έδειξαν στον 32χρονο ολόσωμες φωτογραφίες κακοποιών και του ζήτησαν να τις κοιτάξει για πολλή ώρα, μήπως κάποιος είτε από τη σωματοδομή του είτε από κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του θυμίσει έναν από τους τρεις ληστές και δολοφόνους της γυναίκας του. Πρόκειται για εικόνες από σεσημασμένους για παρόμοια αδικήματα, από κακοποιούς που αποφυλακίστηκαν ή έλαβαν πρόσφατα άδεια από σωφρονιστικά ιδρύματα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν και ποιοι γνώριζαν για το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που είχε το ζευγάρι στο σπίτι, καθώς και ποιος ήταν ενήμερος για την αγορά του οικοπέδου στην οποία είχαν προβεί. Δηλαδή, αναζητούν μήπως κάποιος γνώριζε ότι είχε κάνει αυτή την αγορά και ηθελημένα ή άθελά του έδωσε αυτή την πληροφορία σε κάποιους.

Πάντως ο 32χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, σχεδόν από την πρώτη στιγμή έσπευσε να πει στους δράστες πού βρίσκονται τα χρήματα κρυμμένα. Το ζευγάρι είχε προχωρήσει στην ανάληψη του χρηματικού ποσού λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω της αγοράς του οικοπέδου και επειδή χρειαζόταν αυτά τα χρήματα για να προχωρήσει σε κάποιες πληρωμές.

Επέλεξαν τυχαία το σπίτι;

Το ερώτημα είναι εάν αυτός που οργάνωσε την εισβολή στη μεζονέτα του ζευγαριού, επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο σπίτι ή όχι. Σε κάθε περίπτωση στο μικροσκόπιο μπαίνουν όλοι όσοι είχαν μπει στη μεζονέτα το τελευταίο χρονικό διάστημα για να εργαστούν για την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 32χρονος περιγράφοντας τους τρεις δράστες, είπε πως ήταν δύο ψηλοί και ένας πιο κοντός. Κρατούσαν πιστόλι και περίστροφο, ενώ οι δύο μιλούσαν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και ο τρίτος μια ξένη γλώσσα που ο άνδρας δεν αναγνώρισε.

Ο σύζυγος της 20χρονος δεν έχει πλήρη εικόνα για όσα συνέβησαν, καθώς του είχαν δέσει γύρω από τον λαιμό μια ταινία που χρησιμοποιείται στις συσκευασίες. Μάλιστα, ήταν τόσο σφιχτά δεμένη που κόντεψε να λιποθυμήσει. Την ίδια ταινία χρησιμοποίησαν οι δράστες και για να του κλείσουν τα μάτια. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο 32χρονος περισσότερο άκουγε παρά έβλεπε όσα εκτυλίσσονταν μέσα στο σπίτι του. Στη μεζονέτα υπήρχε και μια κάμερα ασφαλείας, η οποία ήταν ορατή. Οι δράστες την αντιλήφθηκαν, άλλαξαν τη θέση της και τη χτύπησαν, προκειμένου να μην καταγράφει τις κινήσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ