Γλυκά Νερά: Ζωή σαν παραμύθι – Ο έρωτας της 20χρονης Κάρολαϊν με τον πιλότο και το τραγικό τέλος

Ζωή σαν παραμύθι… Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2018 σε ξενοδοχείο της Ρόδου και τα ξημερώματα τους χώρισαν τα χτυπήματα των δολοφόνων μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού είχαν να λένε για τη μεγάλη τους αγάπη που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους. Η Καρολίνα και ο Μπάμπης έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή τους απόλυτα ερωτευμένοι και ήρεμοι. Ήταν ο ένας για τον άλλον και μαζί τις περισσότερες φορές με το αγγελούδι τους, που γεννήθηκε στις 3 του περασμένου Ιούνη.

Η 20χρονη, της οποίας ο πατέρας της είναι από τη Βρετανία και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες, είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο που από το πρωί βυθίστηκε στο πένθος. Για την κοπέλα που είχε κερδίσει φίλους με την καλοσύνη και το χαμόγελό της, για τη φοιτήτρια που έκανε όνειρα και έβαζε στόχους στην Αθήνα. Εκεί, όπου το τελευταίο διάστημα είχε κάνει τα πρώτα της βήματα ερασιτεχνικά στο χώρο της υποκριτικής και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αγριότητα του εγκλήματος και τον τρόπο που η άτυχη Καρολίνα έφυγε από τη ζωή.

Συντετριμμένοι είναι και οι συνάδελφοι του συζύγου της, που έτυχε να την γνωρίσουν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εξωτερικό. Η 20χρονη ανέφερε τότε πως είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της.

Η πανέμορφη κοπέλα και ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων εδώ κι έναν περίπου χρόνο ζούσαν το όνειρό τους. Μετά την επισφράγιση του έρωτά τους με δεσμά του γάμου, πριν από έντεκα μήνες ήρθε στον κόσμο και ο καρπός της αγάπης τους, το πρώτο τους παιδί. Ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην αδικοχαμένη μητέρα της.

Οι ληστές, που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου, τους έβαλαν στο στόχαστρο και έδωσαν με τον πιο φρικτό τρόπο τέλος, στο παραμύθι της ευτυχίας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ