Θλίψη για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα: Τα συγκινητικά μηνύματα των συνεργατών της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη θλίψη βυθίστηκαν οι φίλοι, οι συνεργάτες και η οικογένεια της Μαίρης Μάτσα, μετά την είδηση του θανάτου της εικονολήπτριας του ΑΝΤ1, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (1/4) καθώς πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε καθώς έβγαινε από τη γέφυρα του Σταυρού. Το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, ωστόσο εξέπνευσε.

Συγκινητικά μηνύματα από συνεργάτες της Μαίρης Μάτσα

Δεκάδες συγκινητικά μηνύματα έγραψαν οι συνεργάτες της Μαίρης Μάτσα, στη σελίδα της στο Facebook, αποχαιρετώντας την αγαπημένη τους φίλη και συνάδελφο.

-«Όμορφε άνθρωπε καλό παράδεισο.. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας στη σκέψη μας».

– «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος, ένας ωραίος άνθρωπος, μια καλή ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολύ πρωινή καλημέρα όσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά, γιατί δούλεψε πολύ πίσω από τις κάμερες, την τίμησε την δουλειά της από το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί! Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας…..και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολύ. Καλό παράδεισο αγαπημένη…..».

-«Είναι οι στιγμές που λες, γιατί ρε παίρνεις τα καλύτερα παιδιά τόσο νέα ???? Αν υπάρχει κάτι εκεί πάνω, σίγουρα θα έχει την καλύτερη θέση γιατί απλά ήταν καλό παιδί. Κουράγιο στην οικογένεια»

-«Καλό παράδεισο στον πιο χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά Μαίρη θα σε θυμόμαστε για πάντα»

– «Όχι ρε Μαίρη. Γιατί ρε Μαιρούλα Καλό παράδεισο».

– «Μαιρούλα μου καλό ταξίδι αγαπημένη μου!!».

-«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Μαιρούλα….»

– «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο λυπάμαι για την απώλεια της Μαίρης. Χάσαμε έναν σημαντικό άνθρωπο, παρηγοριά όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Γεια σου Μαίρη, Καλό Παράδεισο!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ