Βόλος – Συγκλονίζουν τα λόγια πατέρα 17χρονου για τον 30χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αθλητών

Του Νέστορα Δημαρά,

“Μιλούσε με τον γιο μου στο messenger και του έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, με προκλητικά λόγια. Ευτυχώς, τις είδε η σύζυγός μου. Το σοκ ήταν μεγάλο! Παγώσαμε! Ενημερώσαμε το αθλητικό σωματείο και την Αστυνομία. Το παιδί μας δεν το άγγιξε, δεν ξέρω όμως τι συνέβη με τα άλλα παιδιά στα οποία έστελνε παρόμοιο υλικό”…

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα ενός 17χρονου αθλητή μέλους ακαδημίας ποδοσφαίρου ιστορικού συλλόγου της Μαγνησίας, που έφερε στο φως τη δράση του 30χρονου φροντιστή του σωματείου, ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά της ομάδας Κ-17.

Mηνύματα στο κινητό

Η αποκάλυψη των ενεργειών του φροντιστή και οι συνεχείς καταγγελίες από γονείς έχουν προκαλέσει πρωτοφανή αναστάτωση στον Βόλο.

Την υπόθεση διερευνά η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ενώ σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. «Ο γιος μου τον γνώριζε καλά από το γήπεδο. Κάποια στιγμή, εντόπισα ύποπτα μηνύματα στο κινητό του. Του έστελνε “τι κάνεις;”, και “πότε θα περάσεις από το γήπεδο”. Όταν όμως είδα τις άσεμνες φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα που έστειλε στο παιδί μου, αγανάκτησα. Τα κατέθεσα όλα στην Αστυνομία. Φοβόμαστε όλοι οι γονείς με αυτά που συμβαίνουν…», αναφέρει στη Realnews η μητέρα ενός 16χρονου αθλητή.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ