Νέα Αρτάκη: Διαρρήκτες έκαναν «πλιάτσικο» σε κεντρικό ξενοδοχείο

Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκαν δύο άνδρες, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης διέρρηξαν γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Οι δύο δράστες λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης μπήκαν στο ξενοδοχείο αφού παραβίασαν την πόρτα της εισόδου και ξεκίνησαν ενώ βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας ανενόχλητοι το πλιάτσικο, παίρνοντας ό,τι έβρισαν μπροστά τους.

Για “κακή τους τύχη” ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε μέσα από το κλειστό κύκλωμα καμερών που είναι εγκατεστημένο στους χώρους του ξενοδοχείου και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Περιπολικό της Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε στο σημείο όπου ανέμεναν και τον ιδιοκτήτη να φθάσει, όμως οι δράστες είχαν επιβιβαστεί σε ΙΧ επιβατικό όχημα παίρνοντας μαζί τους την λεία τους και έφυγαν με κατεύθυνση το ρεύμα προς Χαλκίδα.

Οι αστυνομικοί αναγνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου χρώματος ασημί κάλεσαν σε ενισχύσεις όπου η άμεση ανταπόκριση της ομάδας ΔΙΑΣ είχε σαν αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά οι δράστες να έχουν περιοριστεί και συλληφθεί σε σημείο επί της οδού Χαϊνά ενώ εντόπισαν τα κλεμμένα αντικείμενα εντός του ΙΧ.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Χαλκίδας στα πλαίσια του αυτοφώρου όπου βρισκόταν επίσης και ο Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείο καταθέτοντας μήνυση και να πάρει πίσω τα πράγματά του.

Πηγή: eviathema.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ