Χαλκιόπουλο: Αρνούνται τις κατηγορίες οι συλληφθέντες για τη φονική ληστεία

Aρνούνται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία τα τρία άτομα, που συνελήφθησαν για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλου του Βάλτου.

Οι κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και έλαβαν προθεσμία ως την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν περί τις 11 το πρωί στον αρμόδιο Εισαγγελέα καθώς σε βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου.

Για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας στο Χαλκιόπουλο Βάλτου που στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένο άνδρα και χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη βιαιότητα, με θύμα και την ηλικιωμένη σύζυγό του που νοσηλεύεται, εξέδωσε ανακοίνωση χθες η Αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι (δύο αδέρφια συγχωριανοί και ένας ανιψιός των ηλικιωμένων) αρνήθηκαν με απόλυτο τρόπο τις κατηγορίες και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στην αρμόδια Ανακρίτρια Πρωτοδικών Αγρινίου ενώ δικηγόροι τους ενημερώθηκαν σήμερα και για τα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος των δυο αδερφών, Γιώργος Κασοκεράκης, έκανε λόγο για παρεξήγηση. «Το Χαλκιόπουλο είναι μια μικρή κοινωνία και εύκολα οι σχέσεις παρεξηγούνται. Οι πελάτες μου είναι οικογενειάρχες, ο ένας μάλιστα με τέσσερα παιδιά, με συγκροτημένες προσωπικότητες και βρίσκονται υπόλογοι με αδικήματα που δεν έχουν κάνει», ανέφερε.

Πλήρως αθώος δηλώνει και ο ανιψιός των ηλικιωμένων, όπως σημειώνει ο δικηγόρος του Χρήστος Τσιμπούκης, ο οποίος επισημαίνει πως οι κατηγορίες βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στην κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας.

Πηγή: agrinionews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ