Πρωτοχρονιά: Βόλτα στη… θάλασσα για τους Αθηναίους – Γεμάτη από κόσμο και η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ο καλός καιρός της Πρωτοχρονιάς έβγαλε Αθηναίους και Θεσσαλονικείς στους δρόμους. Σε πλάνα που μεταδόθηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε φωτογραφίες φαίνεται πως το παραλιακό μέτωπο τόσο της πρωτεύουσας όσο και της συμπρωτεύουσας γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας.

Το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, μάλιστα, αποτέλεσε πόλο έλξης όχι μόνο για κατοίκους κοντινών περιοχών, όπως το Παλαιό Φάληρο και ο Άλιμος, αλλά και άλλων δήμων.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Τη Νέα Παραλία και την Πλατεία Αριστοτέλους προτίμησαν οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς για την πρώτη βόλτα της χρονιάς, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα και τις… ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, οικογένειες με μικρά παιδιά, ζευγάρια και φίλοι απόλαυσαν τον περίπατο με θέα τον Θερμαϊκό, την ώρα που σε κεντρικά σημεία συνεργεία της αστυνομίας πραγματοποιούσαν ελέγχους. Ελάχιστα ήταν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν από το πρωί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης και από τα λίγα μαγαζιά που ήταν ανοιχτά και είχαν κίνηση ήταν όσα προσφέρουν take away καφέ και τα ζαχαροπλαστεία.

Εικόνες από τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν το 2021 με την ελπίδα ότι η πανδημία του κορωνοϊού οδεύει προς το τέλος της. Βέβαια, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης από νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θύμιζαν σε τίποτα τις εικόνες προηγούμενων χρόνων και μόνον ο φωτεινός εορταστικός διάκοσμος παρέπεμπε σε χρονιάρα μέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ