Μυστήριο με κλοπή μαμούθ από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό

“Φτερά” έκαναν κοσμήματα μεγάλης αξίας και τεράστια χρηματικά ποσά από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό, σύμφωνα με καταγγελίες τεσσάρων γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στα μέσα Νοεμβρίου όταν μία γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι από την θυρίδα που διατηρούσε στο υποκατάστημα της τράπεζας έλειπαν κοσμήματα και χρήματα.

Ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να εξακριβωθεί από την τράπεζα καθώς το περιεχόμενο των θυρίδων είναι απόρρητο. Έτσι κλήθηκαν όσοι διατηρούσαν θυρίδες στο συγκεκριμένο υποκατάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλες απώλειες.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, άλλες τρεις γυναίκες υποστήριξαν ότι έχουν κλαπεί χρήματα και κοσμήματα από τις θυρίδες τους.

Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά

Τα ποσά και η αξία των κοσμημάτων που καταγγέλλουν οι τέσσερις γυναίκες ότι έκαναν “φτερά” προκαλούν ίλιγγο καθώς η συνολική τους αξία ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ.

Κανένα ίχνος παραβίασης

Γρίφος αποτελεί ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης καθώς και ότι και οι τέσσερις θυρίδες ανήκουν σε συζύγους επιχειρηματιών.

Απάντηση στο μυστήριο καλείται να δώσει η ΕΛ.ΑΣ που ερευνά λεπτομερώς όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος της τράπεζας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ