Η Χρυσή Αυγή έπιασε… κοριούς – Τα δύο «στρατόπεδα» και τα… οράματα του Μπαρμπαρούση

Του Παναγιώτη Σουρέλη

Σε δύο «στρατόπεδα» φαίνεται να έχουν χωριστεί οι κρατούμενοι της εγκληματικής οργάνωσης στις φυλακές του Δομοκού, καθώς οι πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι oι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης συμπεριφέρονται σαν να είναι ξένοι στην ίδια φυλακή. Πιο κοντά στον Μιχαλολιάκο φαίνεται να είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος εσχάτως άρχισε να βλέπει… οράματα με κοριούς. Με την πλευρά του Ηλ. Κασιδιάρη έχει ταχθεί ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, με τον οποίο εξάλλου μοιράζονται το ίδιο κελί.

Ακόμα και όταν συμπίπτουν στο προαύλιο και στους άλλους κοινόχρηστους χώρους, «αρχηγός» και «πρωτοπαλίκαρο» φροντίζουν να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν αλλάξει ούτε κουβέντα όσο καιρό βρίσκονται στις φυλακές Δομοκού. Τελευταία μάλιστα, αποφεύγουν ακόμα και να συναντώνται. Ο Μιχαλολιάκος περπατά αρκετά στον κοινόχρηστο χώρο της πτέρυγας Ε1, όπου προαυλίζονται μόνο οι χρυσαυγίτες, ενώ ο Κασιδιάρης περνά χρόνο στο γυμναστήριο της φυλακής σηκώνοντας βάρη. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, την πρώτη ημέρα στη φυλακή, ο Μιχαλολιάκος βρέθηκε στο ίδιο κελί με τον Γρέγο, όμως στη συνέχεια προτίμησε άλλο συγκάτοικο και συγκεκριμένα τον Χρυσαφίδη από το τάγμα της Νίκαιας, με αποτέλεσμα ο Γρέγος να μεταφερθεί στο κελί του Κασιδιάρη.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για τη σχέση των δύο ανδρών. Με τη δίκη να πλησιάζει, ο Ηλ. Κασιδιάρης γύρισε την πλάτη στον άλλοτε αρχηγό του, ενώ η αποτυχία της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές του 2019 φαίνεται πως ξύπνησε τα αρχηγικά ένστικτα του Κασιδιάρη, που αποφάσισε να ιδρύσει δικό του κόμμα, τους «Ελληνες για την Πατρίδα». Ως απάντηση, η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας. Και αν ο 63χρονος σήμερα αρχηγός της Χρυσής Αυγής αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα θα καταφέρει να ανακάμψει πολιτικά, ο 40χρονος Ηλ. Κασιδιάρης ελπίζει ότι, μόλις εκτίσει την ποινή του, θα βγάλει τη μαύρη μπλούζα και θα προσπαθήσει να χωρέσει στο Η Χρυσή Αυγή έπιασε… κοριούς! Παράπονα από τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης για τις συνθήκες υγιεινής στις φυλακές Δομοκού. Τα δύο «στρατόπεδα» των χρυσαυγιτών και τα… οράματα του Μπαρμπαρούση κοστούμι του πολιτικού. Οι χρυσαυγίτες έχουν δεχθεί στη φυλακή τα πρώτα επισκεπτήρια. Τον Ν. Μιχαλολιάκο επισκέφθηκαν η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και η κόρη του Ουρανία. Από την άλλη, ο Ηλ. Κασιδιάρης δέχθηκε μια νεαρή κοπέλα, που παρουσιάστηκε στη φυλακή ως αρραβωνιαστικιά του.

Διαμαρτύρονται για τους… τοίχους

Παράπονα ακόμη και για τους… κοριούς στη φυλακή κάνουν οι χρυσαυγίτες, που συμπληρώνουν τρεις εβδομάδες κράτησης στον Δομοκό.

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ