BlackFriday 2020: Εδώ θα βρείτε τις πραγματικές προσφορές

Φέτος στη Black Friday…. “Μένουμε Σπίτι” λόγω κορονοϊού. Η μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων πλησιάζει και το καταναλωτικό κοινό περιμένει να βρει τις πιο δελεαστικές προσφορές. Οι καταναλωτές είναι πλέον περισσότερο εξοικειωμένοι με τον θεσμό της Black Friday από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, όμως επειδή φέτος, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι πολύ εύκολο κανείς να μπερδευτεί, ακόμη και να ξεγελαστεί. Υπάρχει όμως λύση. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, επισκεφθείτε το BestPrice.gr και δείτε να…«πέφτουν οι μάσκες», ανακαλύπτοντας με λίγα κλικ μόνο τις πραγματικές προσφορές που σας ενδιαφέρουν, από αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μέσα από τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, οι καταναλωτές μπορούν, και τη φετινή Black Friday, αλλά και όλον τον χρόνο να βρουν τις καλύτερες τιμές και πραγματικές ευκαιρίες σε περισσότερα από 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα. Εύκολη και γρήγορη έρευνα αγορά, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, μόνο μέσα από BestPrice.gr.

Πώς; Ας δούμε πιο αναλυτικά κάποιες από τις χρήσιμες λειτουργίες του BestPrice.gr που βοηθούν στην έρευνα αγοράς, ειδικά αυτή την εκπτωτική περίοδο της Black Friday που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά και εξυπηρετούν μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες.Αναζήτηση προϊόντων και Σύγκριση τιμώνΚαταρχάς το BestPrice.gr λειτουργεί σαν μια μηχανή αναζήτησης για προϊόντα. Δηλαδή ο χρήστης πληκτρολογεί στην μπάρα αναζήτησης το προϊόν που θέλει να αγοράσει και βρίσκει ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα το διαθέτει και σε ποια τιμή. Εάν ένα προϊόν είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 2 καταστήματα, εκεί συγκρίνει άμεσα τις τιμές των καταστημάτων. Επιπλέον, υπάρχει σύνδεσμος προς το εκάστοτε κατάστημα, ώστε ο χρήστης με ένα μόνο κλικ να μεταβεί στο αντίστοιχο e-shop. Όλα τα καταστήματα που εμφανίζονται στο BestPrice.gr είναι ηλεκτρονικά, κάτι που σημαίνει ότι εξακολουθούν να δέχονται τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες κάτα την περίοδο του lockdown και να στέλνουν την παραγγελία με courier σε όλη την Ελλάδα.

Έξυπνη” λίστα

Φυσικά δεν είναι λιγες οι φορές που θέλουμε να αγοράσουμε περισσότερα από ένα προϊόντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η έρευνα αγοράς γίνεται πιο περίπλοκη καθώς η τιμή και διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος διαφέρει ανά κατάστημα. Η “έξυπνη” λίστα του BestPrice.gr έρχεται να δώσει λύσεις βρίσκοντας στη στιγμή την καλύτερη τιμή συνολικά για μια λίστα από προϊόντα καθώς και το κατάστημα ή τον συνδυασμό καταστημάτων.

Όλες οι προσφορές σε μία σελίδα

Το BestPrice.gr συγκεντρώνει όλες τις πραγματικές προσφορές από χιλιάδες αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα σε μία ενότητα με τον τίτλο “Προσφορές”. Στις προσφορές εμφανίζονται μόνο προϊόντα που παρουσιάζουν μείωση στην καλύτερη τιμή από το σύνολο των καταστημάτων. Άρα, πραγματική προσφορά σημαίνει εγγυημένα την καλύτερη τιμή της αγοράς. Επιπλέον, η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων προϊόντων τόσο κατά την εκπτωτική περίοδο της Black Friday όσο και όλο το χρόνο.

Ειδοποίηση για προσφορές

Φυσικά με τη δημιουργία λογαριασμού στο BestPrice.gr, ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει ειδοποίηση μόνο για τις πραγματικές προσφορές που τον ενδιαφέρουν. Με την «Ειδοποίηση για προσφορές» ο χρήστης μπορεί να ψάξει με βάση συγκεκριμένα φίλτρα, να δημιουργήσει μια σύνθετη αναζήτηση και να δέχεται ειδοποίηση κάθε φορά που ένα προϊόν πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει.

Αν, για παράδειγμα, θέλει ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη πάνω από 5,5 ίντσες, λειτουργικό Android και τουλάχιστον διπλή κάμερα, το BestPrice.gr θα δώσει ένα αριθμό αποτελεσμάτων, ας πούμε 20 συσκευές. Αποθηκεύοντας αυτή την αναζήτηση με την «Ειδοποίηση για προσφορές», θα δέχεται ενημέρωση όταν κάποιο από τα σχετικά προϊόντα παρουσιάζει πτώση τιμής κατά ένα ποσοστό που ορίζει ο ίδιος π.χ. 25%.

Γράφημα τιμής

Το γράφημα τιμής είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο που δίνει στον επισκέπτη του BestPrice.gr τη δυνατότητα να διαπιστώσει εάν μία τιμή ενός προϊόντος είναι πραγματική ευκαιρία. Πατώντας το «γράφημα τιμής», μπορεί να δει τη διακύμανση της τιμής του αντίστοιχου προϊόντος.

Αξιολογήσεις προϊόντων και καταστημάτων

Οι χρήστες του BestPrice.gr μπορούν να δημοσιεύσουν αξιολογήσεις για τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές. Οι αξιολογήσεις χρηστών έχουν διπλό ρόλο και όφελος. Αφενός η δημοσίευση αξιολογήσεων χρηστών βοηθάει τους υπόλοιπους χρήστες να σχηματίζουν γνώμη για το κατάστημα πριν προχωρήσουν σε αγορά. Αφετέρου, οι αξιολογήσεις αποτελούν εργαλείο ελέγχου των καταστημάτων που συμμετέχουν στην πλατφόρμα.BestPrice Assistant

Για το τέλος αφήσαμε ένα χρήσιμο tip που αφορά όσους χρησιμοποιούν σταθερό ή φορητό υπολογιστή για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τον BestPrice Assistant στον browser του, ώστε να έχει πρόσβαση σε όλη αυτή την χρήσιμη πληροφορία που αναφέραμε παραπάνω, σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν επισκέπτεται στο διαδίκτυο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο BestPrice Assistant ενημερώνει τον χρήστη αυτόματα αν υπάρχει καλύτερη τιμή σε άλλο κατάστημα για το προϊόν που βλέπει κάθε φορά, για σχετικές προσφορές που τον ενδιαφέρουν και για νέες προσφορές από το κατάστημα που επισκέπτεται κάθε φορά. Μάλιστα, αν χρειαστεί μετατρέπει αυτόματα την τιμή του προϊόντος σε ευρώ ή όποιο άλλο νόμισμα έχει ορίσει.Αυτοί είναι λοιπόν μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το BestPrice.gr βοηθά τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν γρήγορες, συμφέρουσες και ασφαλείς αγορές όλο τον χρόνο. Δοκιμάστε και εσείς το BestPrice.gr για να βρίσκετε πάντα την καλύτερη τιμή για τις αγορές σας. Ξεκινήστε γράφοντας το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην μπάρα αναζήτησης του BestPrice.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ