Βίλα Ειρήνη: Το εντυπωσιακό εξοχικό του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο – ΦΩΤΟ

Μια εντυπωσιακή βίλα ανάμεσα σε ελαιόδεντρα διαθέτει ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είναι ερωτευμένος με την Ελλάδα κι έτσι με την πρώτη ευκαιρία κατάφερε να επενδύσει σε ένα εξοχικό στον αγαπημένο του προορισμό.

Ο κρυφός του παράδεισος βρίσκεται στο Χόρτο, ένα χωριό του Πηλίου.

Εκεί έχτισε μια πανέμορφη βίλα με ιδιωτική πισίνα που έχει πρόσβαση σε μια υπέροχη απομονωμένη παραλία με καταγάλανα νερά.

Το σπίτι είναι χτισμένο στο παραδοσιακό πηλειορίτικο ύφος με την χαρακτηριστική γκρι πέτρα στην οροφή και ξύλινα κουφώματα. Διαθέτει ένα υπέροχο μπαλκόνι με θέα στον Παγασητικό κόλπο.

Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων εκ των οποίων το ένα είναι μάστερ με ensuite μπάνιο και ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές.

Η “βίλα Ειρήνη” όπως ονομάζεται διατίθεται προς ενοικίαση μέσω του τουριστικού γραφείου realholidays.co.uk ωστόσο σπάνια το πετυχαίνει κανείς διαθέσιμο.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον αψήφησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της Βρετανικής κυβέρνησης και πήρε το αεροπλάνο ώστε μέσω Βουλγαρίας να φτάσει στην Ελλάδα. Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο 79χρονος άλλωστε στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του κάποια στιγμή να εγκατασταθεί μόνιμα στο αγαπημένο του Πήλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ