Επίθεση με βιτριόλι: Ψύχραιμη η 35χρονη ενώπιον του εισαγγελέα – Τι είπε για την περούκα και την καπαρντίνα

Της Άννας Κανδύλη

Τη γραμμή της άρνησης συνεχίζει να κρατά μέχρι και τώρα η 35χρονη που κατηγορείται ότι έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Παρά τα στοιχεία της έρευνας που φαίνεται, κατά τις Αρχές, να την συνδέουν ευθέως με την αποτρόπαια πράξη, η ίδια εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα που της άσκησε την ποινική δίωξη χθες για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική διάθεση και για το πλημμέλημα της απείθειας, ψύχραιμη και ψυχρή. «Ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν η λακωνική απάντησή της στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Με 4,5 ευρώ καταστράφηκε μια ζωή

Στις δεκάδες ερωτήσεις που δέχθηκε οι απαντήσεις ωστόσο που έδωσε, σε αρκετές περιπτώσεις, δοκιμάζουν τη λογική.

Όπως στο γιατί είχε αγοράσει περούκα όπου φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της κι έτσι επέλεξε αυτή τη λύση… Ή γιατί απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, που φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της… Για την μπεζ καπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες καθώς και σακ βουαγιάζ είναι συνηθισμένα και κυκλοφορούν ευρέως ενώ το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει.

Για το θύμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της. Αρνήθηκε ωστόσο ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που κατά την αστυνομία ήταν και ο λόγος που η 35χρονη «σημάδεψε» την Ιωάννα, η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς όμως να πει ότι φοβόταν πως η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους. Σύμφωνα όμως με τα στοιχεία της δικογραφίας, εκτός των άλλων στοιχείων, η τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση, φαίνεται ότι την «έκαψε» καθώς τη χρησιμοποιούσε για να καλεί αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο. Το «φονικό» υγρό το είχε παραγγείλει και αγοράσει μέσω Διαδικτύου αντί 4,5 ευρώ.Τι δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος για την επίθεση με βιτριόλι. Όπως είπε ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, η 35χρονη δεν δέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται και κατά την πρώτη επικοινωνία που είχαν, η συνομιλία τους κατέστη πολύ δύσκολη εξαιτίας της πολύ άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξέφρασε δημόσια τη συμπάθειά του στο θύμα και συνέχισε λέγοντας “αν υπάρχει υπόβαθρο ψυχικής νόσου ή μη, αυτό είναι θέμα των ειδικών”. “Αν υπάρχει θέμα διαταραχής της προσωπικότητάς της ή ψυχικής νόσου, αυτό θα το βρούνε μόνο οι ειδικοί” τόνισε.

Ο συνήγορος της 35χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ