Κρήτη: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στα Ανώγεια – Έτσι έγινε ο καβγάς – ΦΩΤΟ

Την άκρη του νήματος για το φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα δύο άνδρες, ο Λευτέρης Καλομοίρης και ο Γιώργος Ξυλούρης να πέσουν νεκροί το βράδυ του Σαββάτου αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν, γύρω μετά τις 10 το βράδυ στο Περαχώρι Ανωγείων, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ του 30χρονου θύματος με τον γιο του 63χρονου επίσης νεκρού- που είναι γνωστός από τις διακρίσεις που έχει στην πυγμαχία. Οι ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 30χρονος πατέρας δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ με την παρέμβαση τρίτων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, ωστόσο το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί.

Ο Γιώργος Ξυλούρης λένε οι πληροφορίες, επέστρεψε οπλισμένος από το σπίτι του και εκεί φαίνεται πως ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, θέλοντας να αποτρέψει το κακό μπήκε στη μέση για να μην γίνει μακελειό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως φαίνεται πως έγινε το κακό. Ο Καλομοίρης έπεσε νεκρός με μια σφαίρα.

Στη συνέχεια της συμπλοκής πέφτει νεκρός ο Ξυλούρης που δέχτηκε 6 ή κατά άλλες πληροφορίες 8 σφαίρες (στο στήθος και κάτω από τη μασχάλη κυρίως), ενώ υπήρξε και τραυματισμός (κάτω στο πόδι) άλλου 30χρονου που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Ο γιος του 63χρονου θύματος αναζητείται ενώ θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα αιματηρά γεγονότα, το μέγεθος της εμπλοκής του κλπ.

Πάντως αυτό που εξετάζουν οι αρχές με προσοχή είναι πώς έγινε το συμβάν, αφού τα όπλα σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχουν εντοπιστεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα θα γίνει και νέα αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας.

Η σορός του Ξυλούρη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ του Καλομοίρη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σήμερα θα γίνει η νεκροψία- νεκροτομή . Σημειώνεται οτι από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας υπό τον φόβο των επεισοδίων μετά το διπλό φονικό, οι οποίες παραμένουν στο σημείο. Πάντως αυτή την ώρα, στην περιοχή επικρατεί ηρεμία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την αρχή είχε διακινηθεί μια άλλη εκδοχή ως προς το συμβάν για “αλληλοεξόντωση” η οποία καταρρίφθηκε. Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος αλλά και τοπικοί παράγοντες της περιοχής βρίσκονται σε διαρκή επαφή για να δουν πώς θα χειριστούν με ομαλότητα αυτή την δύσκολή κατάσταση και να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Βάφτισαν το παιδί του 30χρονου θύματος

Την ώρα που η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη θρηνεί για την απώλεια του, βιώσε μια ακόμα δύσκολη στιγμή. Λίγο νωρίτερα όπως πληροφορήθηκε το Cretalive, και πριν η οικογένεια αποχαιρετήσει τον 30χρονο πατέρα, τελέστηκε η βάπτιση του παιδιού του, που δεν πρόλαβε να το χαρεί και να το δει να μεγαλώνει.

Πότε θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων

Το απόγευμα αναμένεται να ψαλεί η κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη στα Ανώγεια, σύμφωνα με πληροφορίες ενώ την Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης. Να σημειωθεί ότι τα σπίτια των δύο θυμάτων της μοιραίας τραγωδίας είναι σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους.

Τα θύματα

Θύματα, όπως προαναφέραμε, είναι Λευτέρης Καλομοίρης “Ντεμέλος” ετών 63 πατέρας πέντε παιδιών , χοροδιδάσκαλος, μαντιναδολόγος και ιδιοκτήτης καταστήματος στα Ανώγεια και ο ο Γιώργος Ξυλούρης “Κίτρος”, ετών 30 πατέρας δυο ανήλικων τέκνων, κτηνοτρόφος.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Πηγή φωτό: anogi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ