Κρήτη: Παρίστανε τη γιατρό και έταζε προσλήψεις στην αστυνομία

Για απάτη κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία διώκεται 25χρονη εθελόντρια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης.

Η 25χρονη η οποία παρίστανε τη γιατρό είχε υποσχεθεί σε επτά άτομα έναντι αμοιβής ότι θα μεσολαβήσει για να προσβληθούν στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με έκτακτες προκηρύξεις.

Σύμφωνα με το patris.gr, η 25χρονη με τους “διορισμούς” που υποσχόταν, από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019, κατάφερε να αποσπάσει από τα θύματά της περισσότερα από 7.500 ευρώ.

Στα θύματά της, ορισμένα εκ των οποίων είναι και φοιτητές, η 25χρονη έλεγε ότι γνωρίζει πολιτικούς και άτομα μέσα στην αστυνομία, τα οποία επικαλούνταν χωρίς τα ίδια να το ξέρουν. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη για να γίνει πιο πειστική τους παρότρυνε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου παρείχε εθελοντική εργασία.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι υπήρξαν άτομα που την πίστεψαν και της έδωσαν από 700 έως 2.060 ευρώ.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της εντοπίστηκαν ιατρικές βεβαιώσεις από το νοσοκομείο στο οποίο ήταν εθελόντρια και στις οποίες μάλιστα φέρεται η ίδια να έχει υπογράψει ως γιατρός με το ψεύτικο όνομα που είχε συστηθεί σε όλους. Επίσης βρέθηκαν διάφορα έγγραφα του νοσοκομείου και ιατρικές εξετάσεις των ατόμων που φέρεται να εξαπάτησε.

Πηγή πληροφοριών: patris.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ