Κακοκαιρία: Κλειστός ο δρόμος Χορτιάτη – Αγ. Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη – Εγκλωβίστηκαν οχήματα

Κλειστός λόγω της έντονης χιονόπτωσης είναι ο επαρχιακός δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, στη Θεσσαλονίκη από τις 10.30 το πρωί.

Εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Πανοράματος επιχειρούν για τον αποχιονισμό του οδοστρώματος. Σύμφωνα με το grtimes.gr εγκλωβισμένα στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τέσσερα οχήματα. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού.

Έντονη παραμένει η χιονόπτωση και στην ορεινή Χαλκιδική, κυρίως στην Αρναία, τον Ταξιάρχη και στον Πολύγυρο.

“Συνολικά 20 μηχανήματα αποχιονισμού βρίσκονται στο κεντρικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας”, δήλωσε μιλώντας στο Thestival.gr, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης,

“Κυρίως έχει όπου η χιονόπτωση είναι εντονότερη, σε Πιερία και Ημαθία”, συμπλήρωσε ο κ. Στεργιάδης.

“Σε επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν από το απόγευμα, ενώ την νύχτα χιονόπτωση προβλέπεται να σημειωθεί στον Περιφερειακό αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης… Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας αναμένουν οποιαδήποτε εντολή από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, διάστημα κατά το οποίο τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Thestival.gr, grtimes.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: voria.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ