Έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τους βρήκαν οι γονείς τους σε μία λίμνη αίματος – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για το έγκλημα-σοκ στη Φθιώτιδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως όλα δείχνουν, ο 48χρονος άνδρας πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τη σύζυγό του με καραμπίνα στο πρόσωπο κι έπειτα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του, μεταδίδει το lamiareport.gr.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σήμερα το μεσημέρι, μέσα στο σπίτι του στη Μακρακώμη. Διέμεναν πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσαν στον ισόγειο χώρο του κτιρίου.

Η αποκάλυψη της τραγωδίας έγινε όταν ένας γείτονας και φίλος του ζευγαριού ανησύχησε που δεν τους είδε να ανοίγουν το βενζινάδικο, γεγονός που του έκανε εντύπωση καθώς το προηγούμενο βράδυ είχαν κάνει παραλαβή καυσίμων. Το ζευγάρι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του κι έτσι ο άνδρας επικοινώνησε με τους συγγενείς τους.

Στο σπίτι έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του συζύγου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Σύμφωνα με το tvstar, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία παραμένουν άγνωστοι. Το ζευγάρι όμως δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και -φανερά τουλάχιστον- δεν είχε προβλήματα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας, όπως και στελέχη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

Δείτε τι δήλωσαν οι κάτοικοι της περιοχής:

Πηγή: lamiareport.gr, tvstar.gr/ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ