Δίκη ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί: Ένταση, ατάκες – δηλητήριο και… ερωτικά βοηθήματα

Μόνο δικαστήριο δεν θύμιζε η επεισοδιακή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου δικάζεται ο ηθοποιός Γιώργος Κάρκας για τον βιασμό του 24χρονου οδηγού ταξί, καθώς τα έδρανα μετατράπηκαν σε… sex shop με παντός είδους ερωτικά βοηθήματα, ενώ η διαδικασία σημαδεύτηκε από άγριους διαπληκτισμούς μεταξύ του φερόμενου ως θύματος και του κατηγορούμενου, βαριές εκφράσεις μεταξύ συνηγόρων, διαρκείς παρεμβάσεις από το ακροατήριο αλλά και καταγγελίες για… ρυμουλκούμενους μάρτυρες.

“Ήρθε στο εστιατόριο που δούλευα, ήταν σε άθλια κατάσταση, υποβασταζόμενος από τον φίλο του που τον πήρε από το Ιπποκράτειο. Μου είπε ότι ο πελάτης τού έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι, έχασε τις αισθήσεις του και όταν ξύπνησε, το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο, ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες” είπε στο δικαστήριο σύμφωνα με την ” Espresso”, η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί για τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου 2018, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της είχε κενά μνήμης και φαινόταν χαμένος.

Όπως περιέγραψε το μεγάλο σοκ ήρθε την επόμενη μέρα. “Οι αστυνομικοί στο Τμήμα Αμπελοκήπων μας έστειλαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Όταν πήγαμε, περίμενα έξω από το εξεταστήριο και ξαφνικά ακούω ουρλιαχτά. Βγήκε ωρυόμενος, φώναζε “τι κάνανε σε εμένα;” έκλαιγε, ήταν σε άθλια κατάσταση” περιέγραψε εξηγώντας: “Μας είπαν ότι τον έχουν… πειράξει με θλον όργανο”. “Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι του είχαν κάνει τέτοιο πράγμα. Βγήκε άλλος άνθρωπος από το γραφείο. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες”.

Στις επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως γιατί ο οδηγός δέχτηκε το κέρασμα του ηθοποιού, κλείνοντας μάλιστα το ταξίμετρο, η σύντροφός του χαρακτήρισε αφελή τη συμπεριφορά του και επέμεινε για την αξιοπιστία του. Αναφερόμενη στον κατηγορούμενο είπε ότι μία ημέρα πριν από το συμβάν “είχε ψάξει στο διαδίκτυο για σκληρό πορνό με ταξιτζήδες” πυροδοτώντας την αντίδρασή του.

“Τα πάντα έψαχνα. Τι λες κορίτσι μου;” απάντησε με ειρωνικό ύφος ο κατηγορούμενος και παρενέβη η πρόεδρος:

“Κύριε κατηγορούμενε. Κορίτσι μου τη μάρτυρα;” του είπε σε αυστηρό τόνο αναλαμβάνοντας στη συνέχεια χρέη διαιτητή μεταξύ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, που αντάλλαξαν “φιλοφρονήσεις” όπως “είστε ποταπός”, “κι εσείς ανάγωγος”.

“Ο Γιώργος δεν έχει πειράξει ούτε μύγα” είπε ο πατέρας του ηθοποιού, σύμφωνα με την “Espresso”, και δήλωσε πεπεισμένος για την αθωότητα του γιου του. Ο πατέρας του ηθοποιού μεταξύ άλλων έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών, που δεν κατάσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ, για το οποίο ο οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε ναρκωτική ουσία.

Η τοποθέτηση της ψυχολόγου

Πεπεισμένη για τον βιασμό του οδηγού ταξί εμφανίστηκε στην κατάθεσή της η διορισμένη από την πολιτική αγωγή ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός υπέστη τρία διαδοχικά σοκ.

“Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν γνωρίζει αν είναι ζωντανός ή έχει πάθει κάτι και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί” ανέφερε, τονίζοντας ότι ο 24χρονος “είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματά του διαφοροποιούνται όταν φέρνει ξανά στη μνήμη του το περιστατικό”.

Ένταση προκάλεσε στο ακροατήριο η προσπάθεια της ψυχολόγου να σκιαγραφήσει το προφίλ του κατηγορουμένου κάνοντας λόγο για σαδομαζοχιστική συμπεριφορά. Μάλιστα, περιέγραψε εκτενώς τη χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων που βρέθηκαν στην τσάντα του, αλλά και το περιεχόμενο από το μπουκαλάκι με τον “χυμό της ζούγκλας”.

“Δεν έχετε εξετάσει καν τον κ. Καρκά πώς λέτε τέτοια πράγματα, πού βασίζετε τα συμπεράσματά σας;” ρώτησε σύμφωνα με την “Espresso” ο συνήγορος του ηθοποιού.

Νέα ένταση προκλήθηκε μεταξύ κατηγορουμένου και πολιτικώς ενάγοντος με αφορμή τη χρήση ουσιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ