Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή – Tι λέει στον ΑΝΤ1 μέσα από τη φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά οδηγό ταξί πριν από έναν χρόνο. Το φερόμενο θύμα, στη διάρκεια της κατάθεσής του ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η μητέρα του υποβασταζόμενη υποχώρησε από την αίθουσα.

“Κατέβασα το κάθισμα του αυτοκινήτου και ξάπλωσα, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Πιστεύω πως έριξε κάτι στον καφέ μου. Τον έβλεπα από μακριά που τον περίμενα. Εγώ είχα αρχίσει να ζαλίζομαι και μάλλον αποκοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα δεν θα ξεχάσω ποτέ, ο κατηγορούμενος ήταν δίπλα μου είχε ξεκουμπώσει το πουκάμισό μου και με άγγιζε στο στήθος. Είδα ότι ήταν ξεκούμπωτο και το μισό παντελόνι μου” είπε ο οδηγός του ταξί κατά την κατάθεσή του.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και είπε: “Αρνούμαι ότι τον έχω αγγίξει κατηγορηματικά. Ακόμη και το κινητό του που φαίνεται ότι 31 ολόκληρα λεπτά βρίσκεται μέσα στο πάρκο, πήγε να ειπωθεί ότι έχει δεύτερο κινητό και του το είχα πάρει εγώ. Απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις και κάθισε κάτω και έκλαιγε. 1.10 μπορεί να είχε πλαντάξει στο κλάμα. 1.20 να τον παρατηρούσα και να ήταν άνετος και χαλαρός. Τέτοια μεταβολή συμπεριφοράς ούτε εγώ που είμαι ηθοποιός σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ