Θάνατος 28χρονου στη Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε η οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που τον παρέσυρε

Παραδόθηκε η 25χρονη οδηγός που χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ ως «εμπλεκόμενη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, κατά την εξέλιξη του επεισοδίου» κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα σημειώνει το grtimes.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, η γυναίκα υποστήριξε πως είδε τη συμπλοκή και φοβήθηκε για τη σωματική ακεραιότητά της με αποτέλεσμα να φύγει από το σημείο, ενώ πρόσθεσε πως δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση του 28χρονου.

Σύμφωνα με το grtimes, όταν έμαθε για τον θάνατο υπέστη σοκ και μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο δικηγόρος της ενημέρωσε την αστυνομία και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για γυναίκα 25 χρόνων, η οποία είναι αισθητικός και το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο από τον φίλο της. Το όχημα δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης.

Κρίσιμα κρίνονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθεί αν επήλθε ο θάνατος από την παράσυρση ή αν ήταν ήδη νεκρός ο 28χρονος, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν και δύο άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες είναι γιος αστυνομικού, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η 25χρονη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας και για εγκατάλειψη άσκησε ο εισαγγελέας στην 25χρονη οδηγό του αυτοκινήτου.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, έτσι ώστε να προσκομιστούν οι σχετικές εκθέσεις της Τροχαίας και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η δικογραφία διαχωρίστηκε από την άλλη που σχηματίστηκε για τα άλλα δύο άτομα που φέρονται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό.

Πηγή: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ