Θεσπιές Βοιωτίας: Νεκροί πατέρας και γιος σε ανταλλαγή πυροβολισμών – Για μια πινακίδα έγινε το φονικό – BINTEO

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή εργαζομένων δυο διαφορετικών εταιρειών security στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Πατέρας και γιος, έπεσαν νεκροί έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Δείτε τις φωτογραφίες από το Tvstar.gr και permissos.gr

Τρεις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, Lamianow.gr, oι ιδιοκτήτες ανταγωνιστικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας συνεπλάκησαν – χωρίς ακόμη να έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος – με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πατέρα και γιου, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 16.30 και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από – αστυνομικές πηγές – οι τρεις άνθρωποι που συνεπλάκησαν στο φονικό και είχαν διαφύγει, συνελήφθησαν. Μάλιστα ένας εκ των τριών -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές- συνελήφθη τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Αυτός ήταν ο λόγος του διπλού φονικού

Η διαμάχη για μία πινακίδα έξω από λύκειο ήταν ο λόγος του διπλού φονικού στις Θεσπιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος έδωσε εντολή να κατέβει η πινακίδα, η οποία ανέγραφε ποια εταιρεία security προστάτευε το εν λόγω σχολικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εταιρεία του ανιψιού ήταν αυτή που θα είχε πλέον την ευθύνη του χώρου.

Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης εταιρείας όμως είχαν αντιρρήσεις. Όπως φαίνεται τα δύο ξαδέρφια λογομάχησαν, ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Μάλιστα μόλις πριν από 40 λεπτά είχε χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι του σχολείου.

Πηγή: permissos.gr, ΑΝΤ1, tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ