Καταγγελία βιασμού ανήλικης από τον πατέρα της στην Κρήτη: Άλλαξε την κατάθεση η αδελφή – “Τα έκανε όλα για ένα καπρίτσιο”

Διαφορετική εκδοχή από εκείνη που υποστήριξε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, έδωσε χθες η αδελφή της 22χρονης, που καταγγέλλει ότι ως ανήλικη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Στη δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, η αδελφή υποστήριξε ότι η 22χρονη σήμερα κοπέλα “τα έκανε όλα για ένα καπρίτσιο”.

Η εκδίκαση της υπόθεσης – σε δεύτερο βαθμό – διεξάγεται εν μέσω έντασης αλλά και συναισθηματικής φόρτισης. Σημειώνεται πως το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι το κορίτσι κακοποιείτο σεξουαλικά από τον πατέρα της, από την ηλικία των 11 ετών.

Στη σημερινή διαδικασία, η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια περιέγραψε τα όσα βίωσε, ενώ από την πλευρά υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως “αποκυήματα της φαντασίας”.

Η αδερφή της φοιτήτριας, που είναι μεγαλύτερη, και στην οποία η 22χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε με τον πατέρα της, κατέθεσε νωρίτερα στο δικαστήριο, δίνοντας μια τελείως διαφορετική εκδοχή σε σχέση με τα όσα υποστήριξε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την αδερφή, η οποία μετά την αποκάλυψη υπέστη σοκ και κάποια στιγμή αναγκάστηκε να μιλήσει στη μητέρα τους, που στη συνέχεια έκανε την καταγγελία στις αρχές.

Ενώπιον της έδρας υποστήριξε ότι η αδερφή της την χρησιμοποίησε. “Όσα λέει είναι όλα ψέμματα. Όλα ξεκίνησαν από ένα καπρίτσιο και από τον πολύ εγωισμό της δεν έχει το σθένος να τα πάρει πίσω. Θα ήταν ολέθριο σφάλμα από μέρους μου να έρθω εδώ σήμερα και να υπερασπιστώ όσα είχα πει. Είδα κάποια πράγματα και κατάλαβα ότι ήταν λάθος μου να την πιστέψω” ανέφερε στο δικαστήριο.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι επειδή ο πατέρας τους ήταν πολύ αυστηρός και προσπαθούσε να αποτρέψει την αδελφή της από το να δημιουργεί πολλές ερωτικές σχέσεις. Ισχυρίζεται δηλαδή ότι η αδερφή της έφθασε στο σημείο να διαβάλλει τον πατέρα της ώστε να κερδίσει την ελευθερία της.

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ