ΕΛ.ΑΣ.: Αυτή είναι η σπείρα που έκλεβε σπίτια ποδοσφαιριστών – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πέντε αλλοδαπών μελών της σπείρας η οποία «χτυπούσε»σπίτια ποδοσφαιριστών στα νότια προάστια.

Από τα πέντε μέλη της σπείρας των οποίων δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία, οι δύο έχουν συλληφθεί- ένας 34χρονος άνδρας και μια 35χρονη γυναίκα- ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία. Η συγκεκριμένη σπείρα έχει κάνει δεκάδες διαρρήξεις σε πολυτελείς μονοκατοικίες και διαμερίσματα, στα νότια προάστια.

Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας των διαρρηκτών ήταν 9 ποδοσφαιριστές, οχτώ του Ολυμπιακού και ένας της ΑΕΚ. Επίσης, «χτυπούσαν» σπίτια εφοπλιστών και επιχειρηματιών, ενώ ένα από τα θύματά τους ήταν και η Σοφία Βούλτεψη. Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί η συμμετοχή της σπείρας σε περισσότερες από 30 διαρρήξεις σε Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Ελληνικό και Κορωπί.

Τα μέλη της σπείρας των νοτίων προαστίων

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 5 μελών της σπείρας. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως τις 6 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά γίνεται και προκειμένου να εξιχνιαστούν άλλες υποθέσεις διαρρήξεων που δεν έχουν δηλωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

BARDHOK του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 27-5-1985 στην Αλβανία

ALGIDA του LEFTER και της SANIJE που γεννήθηκε στις 27-6-1984 στην Αλβανία

ALBERT του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 30-12-1983 στην Αλβανία

ANTON του PASHK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-6-1988 στην Αλβανία

NIKOLIN του MARK και της BARDHE που γεννήθηκε στις 6-7-1990 στην Αλβανία

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ