Αποκαλύψεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, Ευάγγελος Γκιουγκής, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η δικογραφία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας. Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή τη δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες νωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς.

“Νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σε αυτό βοηθά η εξαιρετική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς μένει να ανοίξει το Facebook της Ελένης για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες που είχε με τους δύο δολοφόνους της όσο και με τους βιαστές της τον Νοέμβριο του 2017”, δήλωσε ο κ. Γκιουγκής μιλώντας στην Espresso και πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στις 7 Δεκεμβρίου, αφού είχε ήδη συλληφθεί ο νεαρός Ροδίτης, η κάρτα sim του κινητού του άλλαξε από κάποιον.

“Αν έγινε έτσι, ποιος την άλλαξε, αφού ο 21χρονος είχε συλληφθεί, και γιατί το έκανε αυτό; Υπάρχει, δηλαδή, άτομο που γνώριζε για το έγκλημα και προσπαθούσε να καλύψει τον νεαρό; Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στα περισσότερα πειστήρια. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η τακτική ανακρίτρια να διατάξει αναπαράσταση του εγκλήματος για να ξεκαθαρίσει εάν οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ