• Λύνει τη σιωπή της η 46χρονη δικηγόρος μέσα από τη φυλακή: Δεν είχα ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο - ΒΙΝΤΕΟ

  9:40 μμ, Τετάρτη 03 Απρ 2019 9:40 μμ, Τετάρτη 03 Απρ 2019

  Η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών και φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον νονό της αλβανικής μαφίας μίλησε στο Star μέσα από τη φυλακή. Στους διαλόγους η δικηγόρος και ο αρχηγός της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό φέρονται να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

  - Υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο;

  «Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να υπήρχε ερωτική σχέση. Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια.

  Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν. Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά», λέει.

  - Δεν αρνείσαι το φλερτ πάντως

  «Κοίταξε θα σου πω κάτι πολύ σοβαρό. Πολλές φορές που συνομιλούσαμε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και καταλάβαινα του έλεγα να κόψει την πρέζα, μου έλεγε ότι φοβάται για τη ζωή του από τον απο τον ......μην τον δηλητηριάσουν. Γιατί τον άκουγα να είναι μαστουρωμένος στις συνομιλίες, όταν δε μου έλεγε κάτι που παρέκκλινε της σχέσης δικηγόρου και κρατούμενου κατανοούσα και το απέδιδα στη χρήση ναρκωτικών ουσιών», υποστηρίζει.

  Ο αρχηγός της αλβανικής μαφίας δυο ημέρες πριν από τη δίκη Ζαφειρόπουλου ζητεί από τη δικηγόρο του πληροφορίες για τους χώρους του Εφετείου και αν υπάρχουν ΜΑΤ. Εκείνη, ανυποψίαστη όπως αποκαλύπτει, του τις δίνει.

  «Λέει κατόπτευα τον χώρο του Εφετείου, πρόσεξε, εγώ ανυποψίαστη όταν με ρώτησε για κάποιο δωμάτιο στο Εφετείο που βρίσκεται, ανυποψίαστη του είπα είναι εκεί. Όταν διακόπτεται το δικαστήριο και τους μεταφέρουν σε κάποιο δωμάτιο και εγώ ανυποψίαστη του απάντησα τη θέση του δωματίου το χώρο. Το δωμάτιο αυτό βρίσκεται κοντά στην έξοδο, του απάντησα τελείως ανυποψίαστη. Εξάλλου πώς θα ήταν δυνατόν σε μία αίθουσα στην οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδο σε αυτή τόσο σωματικός όσο και στις αποσκευές;

  Μας αδειάζανε τις τσάντες. Πώς θα ήταν δυνατόν εγώ και με πάνοπλους αστυνομικούς οι οποίοι συνόδευαν τους κατηγορουμένους με προτεταμένα τα όπλα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να σκεφτώ να διανοηθώ ότι αυτός με ρωτούσε για τη θέση του δωματίου για τη διαρρύθμιση του δωματίου προκειμένου να αποδράσει;

  Υπάρχει διάλογος που λέει σε παρακαλώ μπορείς να μου φέρεις ένα στυλό και λέω όχι δεν προλαβαίνω να αγοράσω κανένα στυλό γιατί εγώ πρέπει να πάω στο δικαστήριο».

  «Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι ένας άνθρωπος να βοηθήσει έναν άλλον δεν μπορεί δεν το δέχεται», υπογραμμίζει η δικηγόρος.

  Πηγή: Star.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα