Ξεχειλίζει από οργή ο αδελφός της 32χρονης που δολοφονήθηκε στη Σητεία: Η αστυνομία ήξερε αλλά αδιαφορούσε

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του αδερφού της 32χρονης Κατερίνας η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της ο οποίος κατηγορείται ότι τη στραγγάλισε στη Σητεία.

Όπως είπε οργισμένος μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η άτυχη 32χρονη είχε ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας καθώς φοβόταν τον 36χρονο και θεωρούσε ότι κινδύνευε η ζωή της. Όπως είπε ο αδερφός της «η συγχωρεμένη η αδερφούλα μου είχε δώσει κατάθεση στα γραφεία της αστυνομίας αλλά αδιαφόρησαν, έλεγαν: δεν είναι τίποτα θα περάσει».

Μάλιστα ο αδερφός της 32χρονης επέκρινε τους άντρες που ασκούν βία στις γυναίκες λέγοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι είναι για την ηλεκτρική καρέκλα» ενώ συμπλήρωσε «για μένα αυτός που δέρνει δεν πρέπει να λέγεται άντρας».

Yποστήριξε ακόμη ότι δεν είχαν απαγορεύσει στον φερόμενο δολοφόνο να βλέπει τα παιδιά του. Μάλιστα τη μοιραία μέρα όπως υποστήριξε, ο φερόμενος δράστης θέλησε να πάει τα παιδιά στο γιατρό και γι’ αυτό πήγε στο σπίτι της συζύγου του. Μετά από έναν άγριο καυγά, η γυναίκα εντοπίστηκε στραγγαλισμένη ενώ τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Δικηγόρος: Καταρρακωμένος ο 36χρονος

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 36χρονου Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι o φερόμενος δολοφόνος ήθελε να επανασυνδεθεί με την άτυχη γυναίκα και όπως ανέφερε ο δικηγόρος για έναν ανεξέλεγκτο έρωτα μπορεί κάποιος να διαπράξει αδίκημα.

Όπως υποστήριξε ο 36χρονος είναι καταρρακωμένος και θέλει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.

Όπως είπε ακόμα, ο 36χρονος δεν είχε καταλάβει ότι δεν είναι στη ζωή του η γυναίκα του και προσπάθησε να παραδοθεί στις αρχές. Ο κ. Νουλέζας ζήτησε ακόμα εξεταστεί αν ο πελάτης του έχει νόσημα ή ψυχική διαταραχή και αν υπήρχε βρασμός ψυχικής ορμής για να κριθεί με βάση αυτές τις συνθήκες. Όπως είπε πριν από την τραγωδία υπήρξε έντονος φραστικός διαπληκτισμός και ακολούθησαν τα μοιραία γεγονότα, χωρίς όμως να θέλει δεν κατηγορήσει όπως ισχυρίστηκε, το θύμα.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ