Σε αυτό το σπίτι εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτό το σπίτι, που βρίσκεται στην Απάνω Γειτονιά της Σητείας, στην συμβολή των οδών Εμμανουήλ Σταυρακάκη και Πετσιβάλη γωνία, βρήκε τραγικό θάνατο η 32χρονη Κατερίνα από τα χέρια του συζύγου της.

Μέσα σε λίγα λεπτά «γράφτηκε» μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες των τελευταίων χρόνων στη Σητεία όταν η 32χρονη Κατερίνα στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων η Κατερίνα παντρεύτηκε τον 36χρονο Γ.Ρ. και μαζί έφεραν στον κόσμο δύο αγοράκια.

Ωστόσο η ίδια περνούσε εφιαλτικές στιγμές δίπλα στον άντρα της καθώς η παράφορη ζήλια του δημιουργούσε προβλήματα στο ζεύγος αλλά και την ίδια, ενώ – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – η Κατερίνα είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 36χρονο.

Η 32χρονη την περίοδο των Χριστουγέννων συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο αυτή τη ζωή. Πήρε τα παιδιά της, εγκατέλειψε τον σύζυγό της και πήγε στο σπίτι της μητέρας της.

Δείτε το βίντεο:

Η τραγική κατάληξη :

Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν χθες στο δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος. Ωστόσο, το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της. Όταν πήγε σπίτι την πήρε ο σύζυγός της τηλέφωνο κι άρχισαν να καυγαδίζουν. Το τηλέφωνο έκλεισε, ωστόσο ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο σπίτι της πεθεράς του.

Μπήκε μέσα και ο καυγάς συνεχίστηκε ενώ σε κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της Κατερίνας και την σκότωσε. Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά τους ενώ η μητέρα της 32χρονης έλειπε από το σπίτι. Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Γ.Ρ., είχε συνολικά τρία παιδιά – δύο με την Κατερίνα κι ένα από προηγούμενο γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πρώτη σύζυγος του δράστη είχε πεθάνει πολύ νέα, νικημένη από την επάρατο νόσο.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ