Νέες πληροφορίες για τον νεκρό κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού – Πώς συνδέεται με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Συνεργός των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φέρεται πως ήταν ο τρίτος μέσα σε μόλις δέκα ημέρες νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, ο δολοφονηθείς είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός ήταν το παιδί για όλα τα θελήματα του γραφείου ενοικιάσεως εκτελεστών κάθε τύπου μέσα και έξω από τις φυλακές.Τον Οκτώβρη του 2017 είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Τότε είχε βρεθεί στην οικία του βαρύς οπλισμός και αστυνομικές στολές τις οποίες σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ θα χρησιμοποιούσαν για την απόδραση κατηγορουμένου για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας άλλου δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014.

Εκείνη η υπόθεση συσχετιζόταν με το σκάνδαλο της Energa Power και η δίκη θα ξεκινούσε 7 Νοεμβρίου του. 2017. Ένα από τα αρχηγικά μέλη θα προφασιζόταν ασθένεια και κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο οι συνεργοί του ντυμένοι αστυνομικοί θα τους απελευθέρωναν χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Η σύλληψη του νεκρού πλέον κρατούμενου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχε αποτρέψει το μακελειό. Ο 34χρονος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχασε τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του οφείλεται στη χρήση ή σε δηλητηρίαση.

Ο 34χρονος φέρεται να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας και του Αρμπέρ Μπάκο του μακελάρη του Μικρολίμανου που πρόσφατα σφαγιάστηκε μέσα στις φυλακές με 50 μαχαιριέςΠηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ