Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο – Συγκλονίζει η μαρτυρία-βόμβα συμφοιτητή της

Θέμα χρόνου είναι η εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ενώ οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού εστιάζονται σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και άλλο άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν ομολογήσει αν αυτοί διέπραξαν τη δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό, σημαντικό ρόλο στην έρευνα διαδραμάτισαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Το πτώμα της φοιτήτριας βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Στο μεταξύ, ένας συμφοιτητής της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έκανε μία άκρως αινιγματική δήλωση στην εκπομπή «Μαζί σου» .

Συγκεκριμένα, ο συμφοιτητής της 21χρονης υποστήριξε ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας ήταν εκείνος που αναγνώρισε το παιδί του. Λίγο πριν μεταφέρει τη σορό της στο Διδυμότειχο απ΄όπου κατάγεται η οικογένεια, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Τώρα προς το παρόν μαζεύουμε οτιδήποτε είναι από εδώ που αφορά αναμνήσεις, ακόμη και τα αποτσίγαρα… Δεν θέλω να πάθει ακόμη και τα τελευταία από τα μαλλιά της που ήταν στο νιπτήρα πήρα. Τώρα ήταν ο 4ος χρόνος. Θα έμενε εδώ ακόμη…θα τελείωνε σε περίπου ένα χρόνο …» είπε συγκλονισμένος καθώς θα έμπαινε στο διαμέρισμα της για να μαζέψει τα πράγματά της.

«Το κορίτσι ήταν υπόδειγμα κοριτσιού, τυπικό, κοινωνικό και μπορείτε να το διασταυρώσετε από πολλά πρόσωπα» είπε.

«Αυτό που το μυαλό μου πάει είναι ότι σίγουρα ήταν κάποιο φιλικό πρόσωπο γιατί δυστυχώς το κορίτσι μου στην αφέλειά του έπεσε θύμα αυτού του… να μην χαρακτηρίσω, ανθρώπου » πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ