Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου – Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε ο δικηγόρος της οικογένειας

Η βίαιη προσαγωγή στο δικαστήριο των γιων του 73χρονου βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, αλλά και το απειλητικό μήνυμα που φέρεται ότι έλαβε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δυναμίτισαν την ατμόσφαιρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Ο αστυνομικός γιος του 73χρονου κατηγορούμενου, για τον οποίο η έδρα είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη δίκη, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δικαστές.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, έκανε παρέα με τον 26χρονο Μάριο και για την εξαφάνιση του ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου από τη μητέρα του. Όπως κατέθεσε, όταν συζητούσαν με την οικογένειά του για το θέμα, δεν μπορούσαν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση για το τι είχε συμβεί, ενώ υποστήριξε ότι το σενάριο της σκηνοθετημένης απαγωγής από τον ίδιο τον Μάριο τού το είπε ο πατέρας του μία μέρα μετά τη σύλληψη του.

Αίσθηση στο ακροατήριο προκάλεσε λίγη ώρα μετά την εξέταση του μάρτυρα η παρέμβαση του δικηγόρου πολιτικής αγωγής, ο οποίος ενημέρωσε την έδρα για ένα απειλητικό μήνυμα που έλαβε, ζητώντας να καταγραφεί στα πρακτικά.

“Έλαβα μήνυμα στο κινητό μου, το οποίο αναφέρει: ‘Χρόνια πολλά στους Παναγιώτηδες, φθάνει να παραμένουν βουβοί και να μην προκαλούν’”, είπε ο δικηγόρος. Νωρίτερα, η έδρα διέταξε την προσαγωγή και του δεύτερου γιου του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του πατέρα του, ο μάρτυρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν επιτρέπει τη μετάβασή του στο δικαστήριο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ