Γειτόνισσες πιάστηκαν στα χέρια – Σκουπόξυλο και λάστιχο τα όπλα του “πολέμου”

Πήρε το σκουπόξυλο και χτύπησε στο πρόσωπο και στα χέρια γειτόνισσά της επειδή την ενοχλούσαν τα νερά που έτρεχαν στο δρόμο από το καθάρισμα του πεζοδρομίου.

Η υπόθεση αυτή αναβίωσε την Τετάρτη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου εκδικάστηκε το απίστευτο επεισόδιο μεταξύ γειτόνων πριν από τρία χρόνια στον Αλμυρό.

Κατηγορούμενοι ήταν όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο τρία συνολικά άτομα, καθώς υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Έτσι λοιπόν, στο σκαμνί κάθισε μία 65χρονη από τον Αλμυρό Βόλου με συγκατηγορούμενο τον 40χρονο γιο της, ο οποίος συμμετείχε στο επεισόδιο εξυβρίζοντας τη γειτόνισσα.

Η 65χρονη κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση, απειλή και παραβίαση της οικιακής ειρήνης ενώ ο γιος της για απειλή.

Η γειτόνισσα αντίστοιχα που έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετώπιζε κατηγορίες για σωματικές βλάβες και εξύβρισε έργω καθώς φερόταν να χτύπησε και εκείνη τη γειτόνισσά της και να την καταβρέχει με το λάστιχο.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο καταδίκασε την 65χρονη σε ποινή φυλάκισης δεκαέξι μηνών με τριετή αναστολή ενώ στο γιο της επιβλήθηκε η ποινή της φυλάκισης τεσσάρων μηνών για το αδίκημα της απειλής. Στη γειτόνισσα που καθάριζε το πεζοδρόμιο όταν ξεκίνησε το επεισόδιο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών καθώς κρίθηκε ένοχη για την εξύβριση και αθώα για τις σωματικές βλάβες.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ